Takaisin arkistosivulle
1.9.2018 | Uutiset

Lumo-sponsorointi- ja -stipendihaku avoinna 1.9 –30.9.2018

Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelmaan voi hakea jälleen 1.9 –30.9.2018. Ohjelmalla on tarkoitus tukea urheilevien nuorten harrastuksia ja matkaa kohti menestystä. Vuonna 2012 käynnistyneessä ohjelmassa on jaettu jo yli 300 stipendiä.

Vuoden 2019 sponsorointiyhteistyö tukee urheilijoita maailman huipulle

Sponsorointiyhteistyön avulla on tavoitteena tukea nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta maailman huipulle. Vuonna 2018 yksilösponsoriurheilijoita ovat Henry Manni, pyörätuolikelaus; Nooralotta Neziri, 100 metrin aidat; Oskari Mörö, 400 metrin aidat; Emmi Parkkisenniemi, lumilautailu; Joona Kangas, ski slopestyle; Anna Haataja, suunnistus ja kestävyysjuoksu sekä Riikka Honkanen, alppihiihto.

Vuoden 2019 Lumo-sponsorointihakuun (yksilösponsorointi) voi osallistua täyttämällä lomakkeen:https://www.lyyti.in/Lumo_sponsorointihakemus_2018_5787

Vuoden 2018 Lumo-joukkuesponsorointikumppani on Helsingin Taitoluisteluklubi ry:n kolme SM-sarjan muodostelmaluistelujoukkuetta Helsinki Rockettes, Team Fintastic ja Finettes sekä viisi Akatemia-ryhmää.

Syksyn 2018 stipendit seuratasolla urheileville nuorille

Syksyn 2018 stipendejä voivat hakea lupaavat seuratasolla urheilleet 12-20-vuotiaat nuoret, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Etusijalla stipendin saajiksi ovat Lumo- ja VVO-asukkaat. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Syksyllä 2018 Lumo-kotien Lumo-stipendejä myönnetään 25 urheilevalle nuorelle. Lumo-stipendejä jaetaan kaksi kertaa vuodessa.

Stipendinhakuun voi osallistua täyttämällä lomakkeen: https://www.lyyti.fi/reg/Lumo_stipendihakemus_syksy_2018_1549

Lue lisää ohjelmasta: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo_sponsorointiohjelma/

Lisätiedot:

Irene Kantor, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 040 535 9227, irene.kantor@kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/