Takaisin arkistosivulle
6.4.2016 | Uutiset

Lumo kotinyt.fi -palvelun sähköpostivahti ja muut uudet ominaisuudet helpottavat asunnonhakua

Lumo julkisti viime lokakuussa uuden Lumo kotinyt.fi -asuntovuokraamon, missä asiakas voi valita ja vuokrata asunnon heti. Ympäri vuorokauden verkossa toimiva palvelu on otettu hyvin vastaan, ja sen kautta on tehty jo useita satoja vuokrauksia.

Palvelua on nyt kehitetty edelleen tuomalla siihen uusia, sopivan asunnon löytämistä helpottavia ominaisuuksia. Jatkossa asuntoa voi hakea vapaiden autopaikkojen perusteella tai rajata haun vain kokonaan uusiin tai peruskorjattuihin asuntoihin. Asiakas voi myös tallentaa hakuaan vastaavan hakuvahdin, joka lähettää hänelle tiedon sähköpostiin heti, kun toiveiden mukaisia asuntoja taas vapautuu.

kotinyt

”Tällaiselle uudelle, helppokäyttöiselle palvelulle on selvästi ollut tilausta. Asiakkailta on saatu todella hyvää palautetta, jonka perusteella olemme pyrkineet kehittämään palvelua entistäkin paremmaksi ja helpottamaan juuri omien toiveiden mukaisen asunnon löytämistä. Kun tieto uudesta asunnosta tulee sähköpostiin, voi vuokrauksen tehdä vaikka saman tien. Parhaimmillaan uusi koti voi siis löytyä jo muutamissa minuuteissa, VVO-yhtymän vuokrausyksikön johtaja Pia Jaakola kertoo.

Lumo kotinyt.fi -palvelun lisäksi samat asunnot ovat vuokrattavissa myös Lumo.fi-sivustolla, missä asiakas voi täyttää halutessaan perinteisen asuntohakemuksen, ellei halua tehdä vuokrauspäätöstä heti.

”Myös asuvaa asukasta palvelemme kattavasti verkossa, sillä välittömästi vuokrasopimuksen tekemisen jälkeen asiakas saa käyttöönsä laajat asukkaan verkkopalvelut. Niiden kautta voi esimerkiksi varata autopaikkoja tai tehdä sähköisen vikailmoituksen. Digitaalisten palveluiden kehittämiseen tullaan VVO-konsernissa jatkossakin panostamaan vahvasti, asiakkaiden toiveiden mukaisesti.”

Lisätietoja:

Vuokrausyksikön johtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, p. 050 317 0024, etunimi.sukunimi(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.