Takaisin arkistosivulle
13.12.2021 | Mediatiedotteet

Lumo Kodit sopi 60 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Olariin

Kojamo Oyj

Mediatiedote 13.12.2021 klo 10.00

Lumo Kodit sopi 60 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Olariin

Lumo Kodit Oy sopi 60 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Olariin Arkta Reponen Oy:n kanssa. 7-kerroksinen Asunto Oy Olarin Onni rakentuu Olarin ja Suurpellon asuinkortteleiden väliin osoitteeseen Ylismäentie 14.

Olarin Onni rakentuu keskelle luontoa, sillä Espoon keskuspuisto ympäröi aluetta useasta suunnasta. Samasta korttelista löytyy lähin päiväkoti. Koulu ja kauppakeskus sijaitsevat lähellä. Myös julkiset liikenneyhteydet ovat vain parin sadan metrin päässä, ja metro on Niittykummussa.

Olarin Onni tarjoaa perheille runsaasti kolmioita ja pariskunnille tai sinkuille kaksioita ja yksiöitä. Arkea helpottavat talon yhteiset tilat, kuten kaksi saunaa ja oman olohuoneen jatkoksi sisustettava yhteinen tila esimerkiksi perhejuhliin ja pieniin tilaisuuksiin. Lisäksi talosta löytyy pesula ja kolme kuivaushuonetta. Ympäristöystävällisyys korostuu tässä talossa, koska talo on A-energialuokassa ja kiinteistön tarvitsemaa sähköä tuotetaan osittain aurinkopaneeleilla. Myös sähköautojen lataus onnistuu Olarin Onnessa.

Kohde on Kojamon sijoitusstrategian mukainen. Kojamon strategiana on investoida asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja: 
Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/