Takaisin arkistosivulle
15.3.2022 | Mediatiedotteet

Lumo Kodit Oy sopi Uuden ja vanhan kemian rakentamisesta premium-vuokra-asunnoiksi Helsingin Bulevardilla

Kojamo Oyj
Mediatiedote 15.3.2022 klo 16.00

Lumo Kodit Oy sopi Uuden ja vanhan kemian rakentamisesta premium-vuokra-asunnoiksi Helsingin Bulevardilla

Lumo Kodit Oy ja Jatke Toimitilat Oy sopivat Helsingin Bulevardi 31:ssä sijaitsevan Uuden ja vanhan kemian rakentamisesta premium-tason Lumo-vuokra-asunnoiksi. Vanhan teknillisen korkeakoulun kemian laboratorio- ja opetustiloihin rakentuu 77 uutta vuokra-asuntoa, ja ne valmistuvat syksyllä 2023.

Uudet asunnot sopivat erinomaisesti sijaintinsa ja alueen runsaiden palveluiden vuoksi pariskunnille ja perheille, jotka arvostavat elämisen laatua ja vaivattomuutta.

Bulevardi 31:en rakentuu erikokoisia asuntoja yksiöistä viisiöhin. Asuntojen laadukkaiden pintamateriaalien värit taittuvat joko klassiseen vaaleaan tai harmaaseen. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee tilava saunaosasto ja oleskeluun tarkoitettu tila. Tarjolla on myös lisäpalveluita, kuten yhteiskäyttöauto sekä siivous- ja muuttopalveluita.

Suosittu kauppatori ja Sinebrychoffin puisto sijaitsevat käden ulottuvilla samoin kuin Kampin kauppakeskus ja metroasema.  Vanha teknillisen korkeakoulun kortteli Hietalahden torin laidalla Helsingin ytimessä oli viimeksi Metropolia Ammattikorkeakoulun käytössä.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/