Takaisin arkistosivulle
1.10.2018 | Mediatiedotteet

Lumo Kodit Oy on ostanut 68 asuntoa Helsingin Sörnäisistä

Mediatiedote 1.10.2018 klo 10.30

Lumo Kodit Oy on ostanut 68 asuntoa Helsingin Sörnäisistä

Lumo Kodit Oy on ostanut 68 asuntoa käsittävän kerrostalon Helsingin Sörnäisistä osoitteesta Lintulahdenaukio 6. Myyjänä toimi Henna ja Pertti Niemistön kuvataidesäätiö – ARS FENNICA sr.

”Ostetut asunnot sijaitsevat rauhallisella ja viihtyisällä paikalla Helsingin keskustan läheisyydessä, loistavien julkisten liikenneyhteyksien äärellä. Asunnot täydentävät erittäin hyvin Kojamon asuntotarjontaa Helsingin kantakaupungin alueella. Etsimme jatkuvasti strategiamme mukaisia kohteita kasvattaaksemme asuntotarjontaamme ja voidaksemme tarjota parempaa kaupunkiasumista entistä useammalle.”, toteaa Kojamo Oyj:n investointijohtaja Mikko Suominen.

Kohteen velaton kauppahinta on 18.000.000 euroa ja hankinnan arvioidaan kasvattavan Kojamo-konsernin liikevaihtoa vuositasolla noin 1.000.000 eurolla.

Lisätietoja:

Kojamo Oyj, investointijohtaja Mikko Suominen, puh. 040 504 0915

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. www.kojamo.fi