Takaisin arkistosivulle
14.3.2016 | Uutiset

Lumo ja Innokampus kehittävät yhdessä uusia asumisen palveluja

Innokampus tuo nuoret mukaan osaksi VVO-konsernin Lumo-brändin asumisen palvelukehitystä. VVO-konserni uskoo, että nuorten innostus tekee työstä luovaa, hauskaa ja sitä kautta tuloksellista. Tätä innostusta nuoret Innoagentit tuovat Lumo-brändin ja -palvelujen kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Innokampus-startti

Innokampuksen ja VVO:n yhteistyö alkoi Innoagenttien ja vvo:laisten tapaamisella 11.3.2016. Kuva: Innokampus.

Innokampus on nuorten oma ajatushautomo ja valtakunnallinen joukkoinnovointiverkosto. Innokampus tuottaa joukkoinnovoinnilla nopeasti, tehokkaasti ja valtakunnallisesti satoja innovaatioaihioita ja jalostaa niistä tuote- ja palvelukonsepteja. Joukkoinnovointi on suunnattu yrityksille ja brändeille, jotka uskaltavat haastaa omia näkemyksiään ja ulkoistaa innovointiajattelua uudelle sukupolvelle.

– Nuoret ovat kohta asuntomarkkinoilla ja muuttavat pian ensimmäiseen omaan kotiin. Heillä on paras näkemys siitä, miten he haluavat asua ja millaisia asumisen palveluja heille tulisi tarjota tekemään asumisesta elämys, VVO-yhtymä Oyj:n kehitysjohtaja Mikko Pöyry kertoo.

Asumisen innovaatiot uuden sukupolven silmin

VVO-konserni haastaa nuoret ideoimaan uusia asumisen palveluja sekä luomaan uudenlaista asukasyhteistyötä ja yhteisöllisyyttä niin taloyhtiöiden, kortteleiden kuin kaupunginosien ympärille. Entä miten asumisen yhteisöllisyys voisi ilmentyä valtakunnallisesti ja digitaalisesti? VVO-konsernissa on hyviä kokemuksia nuorten osallistamisesta ideointiin mm. kesätyöntekijöiden osalta.

– Asuminen on yksi Innokampuksen kärkihankkeista, johon panostamme seuraavina vuosina. On tärkeää saada nuorten ”ääni ja aivot” mukaan suunnitteluun, kun asumisen isot teemat ovat murroksessa, Innokampuksen johtaja Mika Koivula toteaa.

VVO:n ja Innokampuksen yhteistyön huipentuma on InnoDay, maailman suurin nuorten joukkoinnovointitapahtuma, jossa 10 000 nuorta ympäri Suomen täyttää Hartwall Arenan 11.5.2016 ideoillaan. InnoDayssa nuoret pääsevät ratkomaan 100 yrityksen haasteita ja inspiroitumaan omien unelmiensa toteuttamiseen. Päivän huipentaa Innovaatioshow, jossa terävimmät nuoret ja parhaat bisnesideat palkitaan Hjallis Harkimon Business Kampuksessa. Lisäksi Hartwall Arena on täynnä innostavia valmennusalueita, joissa nuoria valmennetaan ideointiin, bisnekseen ja menestymiseen.

Katso lisää: www.innoday.fi

Lisätietoja:
Kehitysjohtaja Mikko Pöyry, VVO-yhtymä Oyj, p. 0400 870 689 etunimi.sukunimi(at)vvo.fi
Johtaja, Myynti ja asiakkuudet Mika Koivula p. 050 388 8770 etunimi.sukunimi(at)innokampus.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.


Click here to add your own text