Takaisin arkistosivulle
26.10.2017 | Mediatiedotteet

Lumo-asuntoja Hämeenlinnaan ja Turkuun

Kojamo-konsernin Lumo Kodit Oy ja Lehto Group Oyj:n tytäryhtiö Rakennuskartio Oy toteuttavat 127 Lumo-vuokra-asuntoa. Rakenteilla olevat kiinteistöt sijaitsevat Hämeenlinnan keskustassa Linnankatu 3:ssa ja Turun Kaerlassa Riitasuonkatu 28:ssa.

Hämeenlinnan Linnankatu 3:n entinen toimistotalo saneerataan 78 Lumo-asunnoksi. Hissillisen talon omaleimaiset ja korkeatasoiset Lumo-vuokrakodit ovat valtaosaltaan yksiöitä ja kaksioita. Lisäksi taloon tulee neljä kolmiota.

Asukkaiden yhteiskäyttöön tulee saunaosasto, maksuton pesula ja kaksi kuivaushuonetta sekä varastotiloja. Autopaikat sijoitetaan pysäköintihalliin ja kansipaikoille.

Turun Riitasuonkatu 28:n uudiskohde rakennetaan puretun kiinteistön tilalle Kaerlan kaupunginosaan. Uudet 49 Lumo-vuokrakotia ovat parvekkeellisia yksiöitä ja kaksioita nelikerroksisessa hissillisessä talossa. Kaksioissa on lasitetut parvekkeet ja yksiöissä ranskalaiset parvekkeet. Talossa on saunaosasto sekä maksuton pesula ja kuivaushuone. Leikki- ja oleskelupihan lisäksi piha-alueelle sijoitetaan talon pysäköintipaikat.

  • Linnankatu 3 on hyvä erimerkki vuokra-asuntojen ihanteellisesta sijainnista. Käyttötarkoituksen muutos toimistosta kodeiksi mahdollistaa rakentamisen kaupungin ydinkeskustaan, sanoo Kojamon kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen.
  • Yhteistyömme Kojamon kanssa on saanut hyvän alun. Nämä Hämeenlinnan ja Turun kohteet sopivat hyvin meidän asuntorakentamisen konseptiin, jonka tavoitteena on rakentaa toimivia ja kohtuuhintaisia asuntoja, sanoo projektipäällikkö Matti Laukkanen Lehto Group Oyj:stä.

Linnankatu 3 ja Riitasuonkatu 28 ovat savuttomia taloja kuten kaikki Kojamon uudiskohteet. Savuttoman talon asunnoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa on tupakointi kielletty.

Lumo-asukkaan etuja ovat muun muassa vuokraan sisältyvä laajakaista ja lemmikit ovat tervetulleita. Lisäksi tarjolla on monipuolisesti asiakasetuja ja tapahtumia.

Lisätietoja:

Kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, Kojamo Oyj, puh. 0400 472 313, kim.jolkkonen@kojamo.fi

Projektipäällikkö Matti Laukkanen, Lehto Group Oyj, puh. 040 772 0119, matti.laukkanen@lehto.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.