Takaisin arkistosivulle
3.7.2017 | Uutiset

Liki 50 työntekijää aloittanut Kojamo Oyj:llä vastuullisessa kesäduunissa

Kojamo-konsernin 47 kesätyöntekijää aloittivat pestinsä Helsingissä ja muilla Lumo-kotikeskuspaikkakunnilla ympäri Suomen. Tänä vuonna hakemuksia tuli noin 1500.

– Olemme ilahtuneita, että kiinnostuneita hakijoita oli näin runsaasti ja pääsimme palkkaamaan lähes 50 kesätyöntekijää, sanoo henkilöstöpäällikkö Anu Nurro Kojamo Oyj:stä.

Kojamo ottaa osaa jo neljättä kertaa Vastuullinen Kesäduuni-kampanjaan ja tekee itseään tunnetuksi toimialansa tulevaisuuden osaajien keskuudessa. Yhtiölle on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöilleen mielekästä työtä sekä antaa riittävästi perehdytystä ja ohjausta työhön. Haluamme olla oikeudenmukaisia ja tasapuolisia sekä maksaa tehtävän vaativuutta vastaavaa palkkaa ja hoitaa työsopimukset ja -todistukset asianmukaisesti eli olla kaikin puolin esimerkillinen ja vastuullinen työnantaja myös kesätyöntekijöille.

Kesätyöntekijät työskentelevät muun muassa myynti- ja palveluneuvojina, isännöitsijöinä ja taloushallinnon tehtävissä. Tarjolla on monenlaisia töitä, jotka tukevat alan opintoja. Innokkaat ja työhön tarttuvat kesätyöntekijät tuovat taloon uutta energiaa ja tarjoavat samalla uudistumisen mahdollisuuksia ja tuoreita ajatuksia myös työnantajalle.

Tärkeää työkokemusta kesätyöntekijöille

Kesäteknisenä toukokuussa aloittanut opiskelija Janne Yli-Monni kertoo työnkuvaansa kuuluvan paljon kiinteistöillä käymistä erilaisten korjausten merkeissä. Janne kertoo viihtyneensä oikein hyvin talossa.

– Täällä on hyvä työilmapiiri ja tiimi, jonka kanssa on mukava työskennellä. Lumo-kodit olivat tulleet tutuiksi aiemmassa työssä LVI-myyjänä ja kiinteistönhoitajana.

– Tulevaisuudessa ei olisi ollenkaan huono vaihtoehto, jos saisin Kojamosta vakituisen työpaikan. Nämä kun ovat oman alan hommia niin näitä tekee mielellään, Metropoliassa LVI-insinööripuolella opiskeleva Janne kuittaa.

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.