Takaisin arkistosivulle
10.10.2016 | Uutiset

Lahden Kiveriöön 32 täysin uusittua Lumo-asuntoa

Kiveriönkatu 23:een valmistuu vuoden vaihteessa 32 peruskorjattua vuokrakotia. Avarat ja valoisat asunnot on päivitetty tämän päivän vaatimuksiin. Pieniin asuntoihin on rakennettu parvekkeet ja kaikki parvekkeet on lasitettu.

lahti_kiverionkatu23

Asuntojen onnistuneet pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja lasitetut parvekkeet tekevät asumisesta viihtyisää. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden kalusteet ja kodinkoneet on uusittu. Keittiön varusteisiin kuuluvat keraaminen liesi, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Lattiamateriaali ovat helppohoitoista laminaattia ja kylpyhuoneissa kaakelia. Kolmioihin on rakennettu huoneistosauna ja kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Kiveriönkatu 23 on uusittu peruskorjauksessa sekä sisältä että ulkopuolelta. Lumo-asunnot on päivitetty tämän päivän vaatimuksiin. Vuonna 1961 valmistuneen talon alkuperäisistä ratkaisuista on säästetty parhaat asiat kuten avarat olo- ja makuuhuoneet sekä valoa tuovat suuret ikkunat.

– Kiveriönmäki on luonnonkaunista ja metsäistä aluetta ja väljät tontit lisäävät viihtyisyyttä. Luonto- ja koiraihmisille alue on mitä sopivin, kun peruspalvelutkin löytyvät läheltä, sanoo isännöitsijä Tuija Ketosalmi, Lahden Lumo-kotikeskuksesta.

Talossa on saunaosasto, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone kotipyykkäreille. Pihalla on lämpöpistokkeellisia autopaikkoja. Naapuritalossa on maksuton pesutupa, kerhohuone ja kierrätyspiste. Talon kellarissa on omalla sisäänkäynnillä varustettu vuokrattava harrastetila.

VVO-konserni käynnisti vuonna 2011 alueen kiinteistöjen peruskorjausurakan. Valmistuva Kiveriönkatu 23 on alueen kuudes peruskorjattu talo. Jäljellä olevat kaksi taloa korjataan lähivuosina.

Lumo-asuntojen monipuoliset asukasedut, kuten vuokraan sisältyvä vesi ja laajakaista sekä edullinen vuokravakuus tekevät asumisesta mutkatonta. Myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan. Lisätietoja asunnoista ja talosta https://www.vvo.fi/vuokraasunnot/?SapId=10974

Asunnot valmistuvat 1.1.2017. Lumo-asunnon voi vuokrata helposti vaikka heti https://www.kotinyt.fi/

Lisätietoja:
Myyntijohtaja Nina Silvonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4101, nina.silvonen(at)vvo.fi

Facebook:
Lumo https://www.facebook.com/lumokoti

Twitter:
VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi

Instagram:
Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.