Takaisin arkistosivulle
13.12.2019 | Uutiset

Kuusi urheilijaa, kaksi joukkuetta Lumo-sponsorointiin ja 50 stipendiä nuorten urheilijoiden tukemiseen

Kojamo Oyj Tiedote 13.12.2019

Kojamo on valinnut vuoden 2020 sponsoriyhteistyön yksilöurheilijat ja urheiluseuran joukkueet.

Ensi vuoden kuusi Lumo-urheilijaa ovat Oliver Helander (keihäänheitto), Anita Korva (maastohiihto), Henry Manni (pyörätuolikelaus), Oskari Mörö (400 metrin aidat), Nooralotta Neziri (100 metrin aidat) ja Emmi Parkkisenniemi (lumilautailu). Joukkuesponsorointikumppaniksi valikoitui Olarin voimistelijoiden naisten edustusjoukkue OVO Team sekä OVO Junior Team.

Vuonna 2012 käynnistetty sponsorointi- ja stipendiohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä tukea nuorille urheilulahjakkuuksille.

Pitkäjänteinen sponsorointi pyrkii antamaan mahdollisuuden keskittyä tavoitteisiin urheilumenestyksen saavuttamiseksi. Nooralotta Neziri ja Henry Manni ovat olleet mukana sponsoroinnissa ohjelman alusta asti. Pitkäjänteinen yhteistyö tuottaa tulosta sekä urheilijalle että yhteistyöyritykselle. Sponsorointi mahdollistaa urheilijoille esimerkiksi urheiluleirejä ja -matkoja, jotka parhaimmillaan näkyvät arvokisamenestymisessä.

Lumo-stipendeillä tukea harrastukseen

Lumo-stipendejä myönnetään kaksi kertaa vuodessa, ja niiden tavoitteena on kannustaa harrastuksessaan eteenpäin 12–20-vuotiaita nuoria, jotka ovat sitoutuneita harjoitteluun ja osoittavat halua menestymiseen. Stipendejä voivat hakea lupaavat, useita vuosia seuratasolla urheilleet nuoret, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Etusijalla stipendin saajiksi ovat Lumo- ja VVO-asukkaat. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille kaksi kertaa vuodessa. Vuonna 2019 stipendejä on myönnetty tuttuun tapaan yhteensä 50 nuorelle urheilijalle.

Lisää tietoa Lumo-ohjelmasta: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo_sponsorointiohjelma/

Lisätietoja: markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor, Kojamo Oyj, puh. +358205083589, irene.kantor@kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/