Takaisin arkistosivulle
1.2.2019 | Uutiset

Kojamon vuoden 2019 paras kiinteistönhoitaja löytyy vuoden kiinteistönhoitoyrityksestä Jyväskylästä

Vuoden kiinteistönhoitaja 2019

Kojamo palkitsee vuosittain sekä parhaan kiinteistönhoitajan että vuoden kiinteistönhoitoyrityksen kiinteistönhoidon laadunmittauksen, Laakin pisteytykseen perustuen. Vuoden 2019 parhaana kiinteistönhoitajana palkitaan Teemu Syrjäaho, joka hoitaa konsernin kiinteistöjä vuoden parhaaksi valitun kiinteistönhoitoyrityksen, Sulun Kiinteistönhoito Oy:n palveluksessa Jyväskylässä.

Kiinteistönhoitajien vuosittainen palkitseminen on osa Kojamon kiinteistöjen laadunhallintajärjestelmä Laakia. Järjestelmä on luotu lisäämään kiinteistönhoitotyön ja sen tekijöiden arvostusta sekä palkitsemaan parhaiten menestyviä henkilöitä ja yrityksiä alalla.

Laaki-laadunhallintajärjestelmä on ollut käytössä vuodesta 2010 alkaen ja vuoden kiinteistönhoitaja on valittu aina vuodesta 2011 lähtien.

Vuoden kiinteistönhoitoyritys 2019

Kojamon kiinteistöille tehdään vuosittain erilaisia laatuauditointeja, joilla mitataan kiinteistönhoitotoiminnan päivittäistä, asukkaalle näkyvää laatua, kuten kohteiden yleissiisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista.

Laatupisteytyksessä huomioidaan myös asukkaiden kiinteistönhoitotoimintaan liittyvien tekijöiden arviot asukastyytyväisyyskyselyissä. Kokonaisuudesta muodostuu kiinteistökohtainen laatupisteytys.

Vuoden kiinteistönhoitoyritykseksi valikoitui todella tiukassa kisassa tällä kertaa Sulun Kiinteistönhoito Oy. Osoituksena laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä kiinteistönhoidosta Lumo-kotien asukkaiden ja Kojamon kiinteistöjen hyväksi, yritys palkitaan Lumo-kotikeskuksessa Jyväskylässä helmikuussa.

Vuoden kiinteistönhoitaja 2019

Kaikki Kojamon kohteiden vastaavat kiinteistönhoitajat ovat automaattisesti mukana laadunarvioinnissa ja -pisteytyksessä – edellyttäen, että he hoitavat vähintään neljää Kojamon kohdetta. Laakissa kiinteistönhoitajakohtaiset laatupisteet muodostuvat hänen hoitamiensa kohteiden keskiarvosta.

– Vuoden kiinteistönhoitaja -tunnustus annetaan vuosittain vain yhdelle henkilölle, mutta haluamme kiittää kaikkia talojemme kiinteistönhoitajia. He tekevät todella tärkeää työtä sekä asukkaidemme että kiinteistöjemme eteen. Kojamo haluaa antamillaan tunnustuksilla nostaa esille ja korostaa kiinteistönhoitotyön merkittävyyttä, Kiinteistöpalvelut-yksikön johtaja Pasi Kujansuu toteaa.

Vuoden 2019 kiinteistönhoitajana palkitaan Teemu Syrjäaho Sulun Kiinteistönhoito Oy:sta.

– Hienoa, että koko firmamme pärjäsi niin hyvin, että se voitti Kojamon Vuoden kiinteistönhoitoyritys -tittelin. Tuntuu ylipäätään aina kivalta saada palautetta hyvin hoidetuista töistä tai kun asukkaat tulevat muuten vain juttelemaan. Tähän työhön taitaa liittyä ainakin ripaus sellaista vanhan ajan talonmies-fiilistä, Teemu kuvailee tunnelmiaan iloisten uutisten lomasta.

Lue Vuoden kiinteistönhoitaja Teemu Syrjäahon haastattelu kokonaisuudessaan.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.