Takaisin arkistosivulle
16.11.2020 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Lumo Kodit sopi 153 kodin rakentamisesta Espoon Lippajärvelle

Kojamo Oyj Mediatiedote 16.11.2020 klo 12.15

Lumo Kodit Oy ja Pakrak Oy sopivat 153 asunnon rakentamisesta Espoon Lippajärvelle.

Linnustajankuja 2:en rakentuu moderneja uusia asuntoja viihtyisään ympäristöön. Uudet asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä, joissa useimmissa on lasitettu parveke. Lippajärveltä on erinomaiset kulkuyhteydet Espooseen ja Helsinkiin. Alue tarjoaa hyviä ulkoilumaastoja sekä palveluita esimerkiksi lapsiperheiden toiveisiin: läheltä löytyvät kauppa, päiväkoti, koulut ja uimaranta.

Nykyinen Linnustajankuja 2:ssa sijaitseva asuinrakennus on tullut käyttöikänsä päähän, minkä vuoksi vanhan rakennuksen tilalle rakennetaan uusia koteja. Uusi rakennus tukee kestävää kaupunkirakentamista, sillä sen elinkaaren aikainen hiilijalanjälki on matalampi verrattuna peruskorjattavaan rakennukseen. 

“Suuret kiitokset nykyisille asukkaillemme Linnustajantiellä! Asukkaita on tiedotettu, ja autamme heitä löytämään toiveita vastaavat kodit mahdollisimman pian”, liiketoimintajohtaja Ville Raitio sanoo.

Uudet kodit ovat valmiita vuosien 2022-2023 vaihteessa ja rakentaminen käynnistyy kesäkuussa vuonna 2021. Kohteen työllistämisvaikutus on 359 henkilötyövuotta.

Tämä investointi tukee Kojamon strategista kasvua erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja: 
Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/