Takaisin arkistosivulle
13.2.2020 | Pörssitiedotteet

Kojamo Oyj: Kojamo päivittää tiedonantopolitiikkaansa

Kojamo Oyj Pörssitiedote 13.2.2020 klo 7.55

Kojamo päivittää tiedonantopolitiikkaansa

Kojamo Oyj:n hallitus on 13.2.2020 hyväksynyt päivitetyn tiedonantopolitiikan, jossa kuvataan keskeiset toimintaperiaatteet, joita Kojamo noudattaa viestiessään pääomamarkkinoiden eri osapuolien ja median kanssa. Keskeinen muutos tiedonantopolitiikassa koskee tulevaisuudennäkymien ja tulosvaroitusten antamista. Jatkossa tiedonantopolitiikassa ei erikseen määritellä, mitä tunnuslukuja tulevaisuudennäkymät koskevat. Lisäksi tiedonantopolitiikkaan on tehty teknisluonteisia päivityksiä.

Muutos tiedonantopolitiikassa astuu voimaan välittömästi. Päivitetty tiedonantopolitiikka on tämän tiedotteen liitteenä ja saatavilla yhtiön verkkosivuilla.

Lisätietoja:

Maija Hongas, sijoittajasuhdepäällikkö, Kojamo Oyj, maija.hongas@kojamo.fi, puh. 020 508 3004.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/

Liitteet

Kojamon tiedonantopolitiikka (Kojamon tiedonantopolitiikka.pdf)