Takaisin arkistosivulle
31.3.2020 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Kojamo ja SRV allekirjoittivat kaupan ja sopivat 256 asunnon rakentamisen aloittamisesta

Kojamo Oyj Mediatiedote 31.3.2020 klo 16:30

Kojamo Oyj: Kojamo ja SRV allekirjoittivat kaupan ja sopivat 256 asunnon rakentamisen aloittamisesta

Kojamo Oyj ja SRV ovat allekirjoittaneet kaupan ja urakkasopimuksen 256 asunnon rakentamisesta Helsingin Munkkivuoreen (Lapinmäentie 1) ja Pitäjänmäkeen (Strömbergintie 4) sekä Espoon Perkkaalle (Runoratsunkatu 11). Kohteet ovat osa Kojamon ja SRV:n 2.3.2020 allekirjoittamaa yhteistyösopimusta, jolla Kojamo investoi noin 197 miljoonaa euroa Suomeen ja asuntotarjonnan lisäämiseen.

Kojamon ja SRV:n koko yhteistyösopimus sisältää yhteensä 676 Lumo-vuokra-asunnon toteuttamisen. Yhteistyösopimukseen kuuluvat myös Kalasatamaan rakennettava tornitalo sekä kaksi kohdetta Helsingin Pasilassa. Sopimukseen kuuluvien yksittäisten hankkeiden toteutuminen edellyttää tavanomaisten kaupan ehtojen täyttymistä.

”Kaikki sopimukseen kuuluvat kohteet sijaitsevat erinomaisilla sijainneilla hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tukevat Kojamon strategista kannattavan kasvun tavoitetta”, liiketoimintajohtaja Ville Raitio sanoo.

Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätietoja: Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/