Takaisin arkistosivulle
27.1.2016 | Uutiset

Kehäradan Leinelään uusia vuokra-asuntoja

Leinelänkaari 13:sta valmistuu 64 Lumo-kotia luonnonläheiseen Leinelään keskelle Vantaata.

Leinelänkaari 13 havainnekuva_800pix

Leinelänkaaren kahden kuusikerroksisen talon asunnot ovat kompakteista yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa oma sauna tai vaatehuone. Asuntojen lattiat ovat kodikasta tammilaminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Vaaleasävyisissä keittiöissä on varusteena muun muassa keraaminen liesi ja astianpesukone. Laatoitetuissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys.

Asukkaiden yhteiskäytössä on monipuoliset yhteistilat kuten pesula ja kuivaushuoneet, parvekkeellinen saunaosasto sekä lastenvaunu- ja muita varastotiloja. Lämpötolpalliset 45 autopaikkaa sijait-sevat saman korttelin pysäköintitalossa.

Uudet kodit sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä Leinelän juna-asemalta. Leinelässä on oma päiväkoti ja lähin koulu noin kilometrin päässä Ilolassa. Lähimpään kauppaan ja ostoskeskuk-seen on matkaa kilometrin verran. Alue sijaitsee laajojen puistoalueiden ja kaupunkimetsien vieressä. Viihtyisässä Leinelässä on kaartuvia katuja sekä ympäristötaidetta asukkaiden iloksi.

Lumo-asukkaiden etuja ovat muun muassa vuokraan sisältyvä nopea laajakaista ja vesimaksu, ja lemmikit ovat tervetulleita. Lisäksi järjestämme erilaisia asukastapahtumia ja tarjoamme lukuisia etuja yhteistyökumppaneiltamme

Leinelänkaari 13 uusiin koteihin päästään muuttamaan arviolta 1.4.2016.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola(at)vvo.fi

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.