Takaisin arkistosivulle
10.3.2021 | Uutiset

Kattoterassit ovat uusien kotien hitti

Pasilan Höyrykadun Lumo-vuokra-asunnoissa nautitaan omasta terassista.

Kojamo Oyj
Tiedote 10.3.2021 klo 12.30

Kattoterassit ovat uusien kotien hitti – Pasilan Höyrykadun Lumo-vuokra-asunnoissa nautitaan omasta terassista

Monipuoliset palvelut, erinomaiset liikenneyhteydet ja luonto yhdistyvät Pasilassa harvinaisella tavalla. Höyrykadun 71 uutta Lumo-vuokra-asuntoa on suunniteltu vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin. Uudisrakentamisen trendeihin kuuluu kattoterassi, josta voi päästä nauttimaan myös omassa kodissa.

 


 

Pasilan uudistuminen urbaaniksi mutta luonnonläheiseksi asuinpaikaksi on täydessä vauhdissa. Kauppakeskus Triplan tarjoamat palvelut, juna- ja raitiovaunuyhteydet sekä Keskuspuiston ulkoilureitit tekevät alueesta houkuttelevan moniin elämäntilanteisiin. Höyrykatu 8 on Lumo-vuokra-asuntojen uusin kohde Pasilassa. Se vastaanottaa asukkaat yhteensä 71 asuntoon heinäkuussa.

Kattoterassit ovat yleistyneet uudisrakentamisen myötä. Höyrykatu 8:ssa jokainen asukas pääsee nauttimaan terassielämästä – joko yhteisellä 8. kerroksen viherkatolla tai valituissa asunnoissa aivan omalla, yksityisellä kattoterassilla. Kohteesta löytyy yksiökin omalla kattoterassilla.

”Kattoterassit ovat ehdottomasti Höyrykadun valttikortti. Haluamme tarjota asukkaille jotakin erityistä, joka tuo Pasilan ympäristön lähelle ihmistä. Mikä olisi hienompaa kuin nauttia valoisista ja lämpimistä kesäilloista omalla terassilla maisemaa ihaillen”, sanoo Lumo-kotien myyntijohtaja Ville Kilpi.

Ulkoilmasta päästään nauttimaan myös taloyhtiön suurella kaupunkipihalla. Muita yhteisiä tiloja ovat 8. kerroksen sauna ja kerhohuone. Lisääntyneen etätyöskentelyn vaatimuksiin on kiinnitetty erityishuomiota muutamassa asunnossa, joihin on tehty erillinen työtila.

”Kuten useissa kohteissamme, myös Pasilassa panostetaan asukkaiden yhteisiin tiloihin. Hyvin hoidetut sisäpihat ovat mitä suurimmassa määrin tätä päivää. Myös etätyöskentelyn vaatimukset on otettu huomioon jo kohteiden suunnitteluvaiheessa”, Kilpi toteaa.

Uudet kodit ovat suoraan vuokrattavissa verkkokaupassa

Höyrykatu 8:n 71 Lumo-kotia ovat avautuneet vuokrattaviksi Lumo-verkkokaupassa. Asuntoja ei tarvitse erikseen hakea, vaan kodin voi vuokrata heti. Pasilan uusiin Lumo-koteihin pääsee muuttamaan heinäkuun alussa.

Katso Pasilan vapaat vuokra-asunnot Lumo-verkkokaupassa.

Lisätiedot medialle:

Myyntijohtaja Ville Kilpi, Kojamo Oyj, puh. 020 5083407, ville.kilpi(at)lumo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/