Takaisin arkistosivulle
1.9.2017 | Uutiset

Jätkäsaaren Airut-kortteliin valmistuu 63 Lumo-vuokra-asuntoa

Moderni Välimerenkatu 8 valmistuu vuoden vaihteessa 2018 Helsingin Jätkäsaareen, Hyvän Tuulen puistoa vastapäätä. Airut-kortteli muodostuu kuudesta yksilöllisestä kerrostalosta, joita yhdistää bulevardityyppinen sisäpiha yhteistiloineen.

Jätkäsaari on uutta merellistä kantakaupunkia, missä hyvät palvelut ja liikenneyhteydet ovat itsestäänselvyys. Airut-korttelin asukkailla on kaksi korotettua piha-aluetta, yhteinen asukastila sekä yrittäjävetoiset saunatilat. Korttelissa on muun muassa ruokakauppa, ravintola ja Airut-parkki.

Vuokraa asunto https://verkkokauppa.lumo.fi/kohde/11065

Asunnot ovat erikokoisia kaksioita ja kolmioita, joissa osassa on lasitettu parveke. Vaaleasävyisten asuntojen pintamateriaalit ovat laadukkaita ja käytännöllisiä. Kodeista löytyy uusinta tekniikkaa kuten huoneistokohtainen lämmönsäätö.

Välimerenkatu on savuton talo kuten kaikki uudiskohteemme. Savuttomassa talossa on tupakointi kielletty asunnossa, parvekkeella ja talon yhteisissä tiloissa.

Lumo-asukkaan etuja ovat muun muassa vuokraan sisältyvä laajakaista ja myös lemmikit ovat tervetulleita. Lisäksi asiakkaille on tarjolla monipuolisesti asiakasetuja ja tapahtumia.

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.