Takaisin arkistosivulle
29.3.2021 | Uutiset

Ikonisen Pohjola-talon vieressä rakenteilla 57 Lumo-vuokra-asuntoa – Lapinmäentie 10 edustaa skandinaavista tyylikkyyttä

Kojamo Oyj Tiedote 29.3.2021 klo 12.30

Aikanaan Suomen suurin toimistorakennus, legendaarinen Pohjola-talo, henkii 1960-luvun tyylipuhdasta arkkitehtuuria. Ympäristöön nousee uusia asuntoja, jotka puhaltavat konttorimiljööseen uutta henkeä. Lapinmäentie 10:een valmistuu syksyllä Lumo-koteja skandinaavista tyylikkyyttä ja laatua arvostaville.

Pohjola-taloa voi syystä kutsua ikoniseksi. Vuonna 1969 rakennettu rakennus oli aikanaan Suomen suurin toimistorakennus, josta löytyi muun muassa vakuutusyhtiön oma kirjapaino, poliklinikka sekä kaksi täysimittaista uima-allasta. Rakennuksen suojeltu torniosa on tarkoitus säilyttää toimistokäytössä jatkossakin, ja sen jalustaan suunnitellaan palveluja.

Arvokas konttorimiljöö saa uutta henkeä ympäristöön nousevista uudisrakennuksista. Niistä yksi on Lapinmäentie 10, jonne valmistuu syksyllä 57 uutta Lumo-kaupunkikotia. Koteja yksiöistä kolmioihin ja jopa neliöihin on seitsemässä kerroksessa. Vehreät puistomaisemat, erinomaiset liikenneyhteydet ja Munkkivuoren palvelut tuovat asumiseen helppoutta ja laatua.

”Lapinmäentie 10 on hieno osoite jo yksin historiallisen konttorimiljöön takia. Uudet rakennukset ja niiden myötä tulevat asukkaat tuovat tähän alueeseen uutta henkeä. Olemme halunneet tässä Lumo-kohteessa panostaa erityisesti skandinaaviseen tyylikkyyteen ja näin osaltamme kunnioittaa ympäröivää arkkitehtuuria”, sanoo Lumo-kotien myyntijohtaja Ville Kilpi.

Yleisesti ottaen asumistarpeissa korostuvat yhä enemmän sijainnin ja palveluiden merkitys.

”Lapinmäentien kohde on hyvä esimerkki miten erinomaiset liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin eri puolille pääkaupunkiseutua yhdistyvät luonnonläheiseen ympäristöön ja lähipalveluihin. Nämä kodit ovat kaupunkilaisille, jotka haluavat keskeisen sijainnin yhteyksineen, kattavat palvelut sekä hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.”

Asunnoissa on suuret ikkunat, ja esimerkiksi kulmahuoneistoissa valoa tulee monesta suunnasta. Yhteiset tilat on suunniteltu palvelemaan monia tarpeita: talossa on suuret ulkoväline- ja irtaimistovarastot, maksuton pesutupa, talosauna ja lähes 30 autohallipaikkaa.

Uudet kodit ovat suoraan vuokrattavissa helposti verkkokaupassa

Lapinmäentien 57 Lumo-kotia ovat avautuneet vuokrattaviksi Lumo-verkkokaupassa. Asuntoja ei tarvitse erikseen hakea, vaan kodin voi vuokrata heti. Munkkivuoren uusiin Lumo-koteihin pääsee muuttamaan syksyllä 2021.

Katso alueen vapaat asunnot Lumo-verkkokaupassa: 
https://lumo.fi/vuokra-asunnot/Helsinki/Munkkivuori/Lapinmaentie-10

 

Lisätiedot medialle:

Myyntijohtaja Ville Kilpi, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3407, ville.kilpi(at)lumo.fi

 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/

Lue lisää

Lapinmäentie 10