Takaisin arkistosivulle
2.9.2021 | Uutiset

Ekotehokas autoilu osana vastuullista kaupunkiasumista – Lumo-asukkaiden käytössä nyt yli 700 yhteiskäyttöautoa ympäri Suomen

Lumo-kodit ja 24Rent ovat sopineet yhteistyön laajentamisesta: Lumo-asukkaiden käytössä on nyt kaikki 24Rentin yli 700 yhteiskäyttöautoa yli 30 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Lumo tarjoaa asukkailleen yhteiskäyttöautopalvelun ilmaisen kanta-asiakkuuden ja palkitsee asukkaita ekotehokkaasta autoilusta.

Lumo-kodit ja 24Rent pilotoivat yhteiskäyttöautoilua osana vastuullista kaupunkiasumista ensimmäisen kerran vuonna 2015. Kysynnän kasvun myötä ja vastuulliseen toimintaan panostaen palvelua on laajennettu vuosien varrella – kattamaan tänä päivänä kaikki 24Rent:in valikoimasta löytyvät yli 700 yhteiskäyttöautoa. 

Liikkumisen lisäpalvelu Lumo-kotien asukkaille

Osana helppoa ja vaivatonta kaupunkiasumista Lumo tarjoaa asukkaidensa käyttöön erilaisia elämää helpottavia asumisen palveluita. Yhteiskäyttöautot ovat yksi esimerkki kattavasta Lumo-palveluvalikoimasta.

Yhteiskäyttöautojen hyödyntäminen on helppoa. Auton voi ottaa käyttöönsä oman kodin nurkilta tai missä vain autolle tulee tarvetta, ympäri vuorokauden. Käytettävissä on sekä henkilö- että pakettiautoja, myös ladattavina malleina. Auton varaus hoituu My Lumo -verkkopalvelun kautta ja käyttöönotto puhelimella.

”Yhteiskäyttöautopalvelu tuo Lumo-kotien asukkaille valinnanvaraa liikkumiseen, täydentää julkista liikennettä ja edistää Lumo-kotien vastuullisuustavoitteita. Palvelu mahdollistaa vähäpäästöisemmän autoilun yhä useammalle asukkaalle”, Lumo-kotien Asumisen palvelut -yksikön johtaja Lauri Peltonen kertoo.

Lumo-kotien asukkailla on automaattisesti 24Rent-palvelun ilmainen kanta-asiakkuus ja autosta on tarpeen maksaa vain käytön mukaan. Lisäksi yhteiskäyttöautoilusta palkitaan: jo muutaman vuokrauskerran jälkeen asukas saa rahanarvoisen lahjakupongin, jonka voi hyödyntää jo seuraavan vuokrauskerran yhteydessä.

”Olemme myös lisäämässä yhteiskäyttöautoja Lumo-talojen yhteyteen nyt syksyn aikana”, Lauri jatkaa.

Yhteiskäyttöautokonsepti kehitetty yhteistyössä 24Rentin kanssa

24Rent vastaa Lumo-asukkaiden käytössä olevien yhteiskäyttöautojen operoinnista ja varauksista, vakuutuksista, huollosta ja renkaiden vaihdosta. Yhteiskäyttöautokonseptia on kehitetty yhteistyössä.

”Yhteistyömme syveneminen mahdollistaa ympäristöystävällisen yhteiskäyttöautoilun entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Myös tavoitteemme kalustomme sähköistämiseksi ottaa Lumo-kohteiden myötä harppauksen eteenpäin”, 24Rentin toimitusjohtaja Matti Hänninen kommentoi.

 

Lisätietoja:

Lauri Peltonen, Asumisen palvelut -yksikön johtaja, Lumo-kodit
puh.  +358 20 508 3051, lauri.peltonen@lumo.fi 

Matti Hänninen, toimitusjohtaja, 24 Rental Network Oy
puh: +358 9 4245 1481, viestinta@24rent.fi 
 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/.