Takaisin arkistosivulle
18.5.2017 | Uutiset

As Oy Helsingin Viuhka avaa ovensa OpenHouseHelsinki -tapahtumassa

Vuoden Betonirakenteena palkittu Lumo-talo, As Oy Helsingin Viuhka, on mukana OpenHouseHelsinki -tapahtumassa. Tapahtuma antaa kaupunkilaisille ja vierailijoille mahdollisuuden tutustua arkkitehtuuriltaan kiinnostaviin kohteisiin. OpenHouseHelsinki pyrkii tuomaan suunnittelijoita ja asukkaita lähemmäksi toisiaan ja avaamaan keskustelua ympäristöstä.

Vuoden Betonirakneteena palkittiin As Oy Helsingin Viuhka.

Helsingin Vuosaaressa, Rastilan metroaseman vieressä sijaitseva As Oy Helsingin Viuhka palkittiin vuoden 2016 parhaana betonirakenteena vaativasta ja innovatiivisesta arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta sekä laadukkaasta toteutuksesta.

As Oy Helsingin Viuhkaan pääsee tutustumaan lauantaina 20.5. kello 15. Asuintalo sijaitsee osoitteessa Retkeilijänkatu 1 ja kierros alkaa rakennuksen edessä olevalta aukiolta. Kohteen esittelijänä toimii talon pääsuunnittelija Arkkitehtitoimisto Konkret Oy:n toimitusjohtaja Jaakob Solla.

Uudenlainen parvekeratkaisu

Asuintalon ulkoseinien pinnat ovat valkobetonia, graafista raidoitettua betonia sekä maalattua pintaa. Katujulkisivujen noppaparvekkeet elävöittävät maisemaa ja erilaiset pintastruktuurit on suunniteltu heijastamaan valoa ja varjoja kiinnostavalla tavalla.

Noppaparvekkeet ovat uudenlainen parvekeratkaisu. Parvekkeet asennettiin valmiina kokonaisuuksina paikoilleen. Myös parvekkeen vesieristykset, vedenpoistoputket ja pellitykset olivat kokonaisuudessa mukana. Parvekkeet luovat myös tunnistettavuutta taloon, kun ne noppamaisina muotoina erottuvat talon julkisivusta.

Lue lisää OpenHouseHelsinki -tapahtumasta.

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.