Takaisin arkistosivulle
9.8.2007 | Uutiset

Analogiset TV-lähetykset jatkuvat valtaosassa VVO:n asuntoja

Yle ja Kaapeliyhtiöt ovat sopineet analogisten lähetysten jatkumisesta kaapelitalouksissa helmikuun 2008 loppuun asti. Yleisradion kanavista jatkavat analogisina TV1, TV2 ja kaksikielisillä alueilla sekä suurimmissa kaupungeissa myös ruotsinkielinen FST5. Yleisradion kanavien lisäksi kaapeliverkoissa jatketaan myös MTV3:n ja Nelosen analogista lähettämistä. Tarkemmat tiedot omalla paikkakunnalla näkyvistä analogisista kanavista saa paikallisesta kaapeliyhtiöstä.

Yli 95 % VVO:n asunnoista televisiota katsotaan kaapelin kautta, joten analogisten lähetysten jatkoaika koskee valtaosaa VVOlaisista. Antenniverkon analogiset lähetykset loppuvat Suomessa 31.8.2007. Niissä asunnoissa, jotka eivät ole liitetty kaapeliTV:seen tarvitaan syyskuun alusta lähtien digiboksi TV:n katsomista varten.

Tarkista talosi antennijärjestelmä linkin takaa.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.