Takaisin arkistosivulle
27.8.2021 | Uutiset

Abdiasis Guleid – Kojamon vuoden kesätyöntekijä 2021

Kojamon esihenkilöt pääsevät joka kesä ilmiantamaan tiimeistään ehdokkaita Vuoden kesätyöntekijä -tittelin saajaksi. Kojamon vuoden 2021 kesätyöntekijäksi valikoitui ansioituneesti toista kesää Kojamolla työskennellyt Lumo-isännöitsijä Abdiasis Guleid.

Oikotie järjestää vuosittain Vastuullisin kesäduuni -kilpailun, jossa palkitaan kesän parhaimmat työnantajat ja jaetaan kunniamainintoja Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mukana olleiden yritysten kesken. Kojamo ehdottaa Vuoden kesätyöntekijä -kunniamaininnan saajaksi isännöitsijä Abdiasis Guleidia.

Abdiasis Guleid huolehti jo toista kesää Lumo-asukkaiden arjen sujuvuudesta pääkaupunkiseudulla.

Abdiasis valikoitui Kojamon esihenkilöiden ehdotusten joukosta yrityksen Vuoden kesätyöntekijäksi 2021. Perusteluna valinnalle oli erityisesti kyky hoitaa työt rohkeasti itsenäisellä otteella.

”Kojamon arvot; ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa näkyvät Abdiasiksen työskentelyssä. Asiakkailta ja sidosryhmiltä on tullut kesän aikana toistuvasti kiitosta Abdiasiksen työn jäljestä. Lumo-asukkaat kokevat, että Abdiasiksen kanssa asioidessaan tulee aidosti kuulluksi ja ymmärretyksi. Saatu palaute kertoo erinomaisesta onnistumisesta kesäisännöitsijän tehtävässä ja oivallisesta työskentelyasenteesta!” Kojamon isännöintipäällikkö Jarkko Ollikainen iloitsee.

Abdiasis on kunniamaininnasta otettu.

”Tämä oli toinen kesäni Kojamolla. Kun kuulin mahdollisuudesta tulla Kojamolle takaisin töihin, en epäröinyt hetkeäkään. Täällä tavallinen työpäivä voi olla todella monipuolinen, siksi työ onkin niin kiinnostava. Suosittelen lämpimästi Kojamoa työnantajana kaikille”, Abdiasis kehuu.

Vinkkejä seuraavan vuoden kesätyönhakijoille kysyttäessä Abdiasis toteaa:

”Kuuntele asiakkaitasi. Mieti, että olisit heidän asemassaan – miten haluaisit itseäsi kohdeltavan? Toimi sen mukaan, ja tee parhaasi. Sillä pääsee jo pitkälle.”

Abdiasis jatkaa Kojamolla isännöitsijänä opintojensa ohessa.

Tutustu Abdiasiksen kesätyötarinaan Lumo-elämää-sivustolla.