Takaisin arkistosivulle
17.2.2011 | Uutiset

VVO:n toimitusjohtaja vaihtuu

Varatoimitusjohtaja DI, KJs Urpo Piilo on nimitetty 17.2.2011 alkaen VVO:n toimitusjohtajaksi. Edellinen toimitusjohtaja Olli Salakka luopuu tehtävästä terveydellisistä syistä.

Aiemmin Urpo Piilo on toiminut muun muassa Etelä-Suomen YH-Rakennuttajan ja VVO Rakennuttaja Oy:n toimitusjohtajana, VVO:n vuokraustoiminnan liiketoimintajohtajana sekä viimeisimpänä VVO:n varatoimitusjohtajana vastaten strategisesta kehityksestä ja liiketoiminnan tukipalveluista.

Toimitusjohtajan sijaiseksi on nimitetty kiinteistöjohtaja, VTM Eero Saastamoinen. Saastamoinen jatkaa nykyisessä tehtävässään ja hänen vastuualueeseensa kuuluu investointien ja kiinteistöjen hallinta.
Lisätietoja:
Urpo Piilo, toimitusjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3301

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.