Takaisin arkistosivulle
26.5.2010 | Uutiset

VVO:n toimitusjohtaja Olli Salakka RAKLIn puheen­johtajaksi

Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on 26.5.2010 valittu VVO:n toimitusjohtaja, diplomi-insinööri Olli Salakka, 57.

– Puheenjohtajakauden merkittävin haaste tulee olemaan energia- ja ekotehokkuuden parantaminen. Työ on jo aloitettu ja olen erittäin mielelläni mukana viemässä alaa tässä asiassa entistä suuremmin askelin eteenpäin, sanoi Olli Salakka RAKLIn vuosikokouksessa.

Olli Salakalla on useita luottamustoimia muun muassa kiinteistö- ja rakentamisalan eri yritysten ja yhteisöjen hallituksissa. Salakka on ollut RAKLIn hallituksen varapuheenjohtaja vuosina 2007-2008. Vuonna 2006 hän toimi Asuntokiinteistö- ja rakennuttajaliitto ASRA ry:n hallituksen puheenjohtajana.

RAKLIn hallituksen puheenjohtajaksi valitaan merkittävä kiinteistöalan vaikuttaja ja kehittäjä kaksivuotiskaudeksi kerrallaan.

Lisätietoja:
Olli Salakka, hallituksen puheenjohtaja, Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry, puh. 0400 421 187
Helena Kinnunen, toimitusjohtaja, Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry, puh. 050 555 8177

www.rakli.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.