Takaisin arkistosivulle
26.3.2014 | Uutiset

VVO:n Rajalantien taloissa sujuvat keittiöremontit

VVO:n Rajalantie 14:ssä uusittiin 35 keittiötä tämän päivän vaatimuksiin reilussa kuukaudessa. Porin Impolan kolmessa tornitalossa toteutettiin keittiöremontit hyvällä suunnittelulla minimoiden asumishaitat.

Rajalantie 14:n vanhoista keittiöistä saatiin avarampia ja valoisampia pienellä kaappien uudelleen sijoittelulla. Keittiöiden kaikki pinnat uusittiin ja kaappitilaa lisättiin. Kodinkoneet ja vesipisteet uusittiin tarpeen mukaan ja valaistusta ja sähköpistokkeita lisättiin. Kaksioihin ja kolmioihin tuli myös varaus astianpesukoneelle.

2014-04-16T16-16_1740324081_30

Sujuvaan keittiöremonttiin päästiin huolellisella suunnittelulla ja nopealla toteutuksella. Pääurakoitsijana toiminut tamperelainen Hartus Yhtiöt Oy on hionut keittiöremontin läpimenon nopeaksi ja mahdollisimman vaivattomaksi asukkaan kannalta.

– Aikataulut lyötiin lukkoon huoneistokohtaisesti jo puoli vuotta ennen remontin alkua. Asukkaille tiedotettiin oman asunnon aikataulusta päivälleen, joten monet asukkaat pystyivät sovittelemaan omat aikataulunsa remontin ajaksi, kunnossapitoinsinööri Ilpo Lehtonen VVO:sta kiittelee.

Rajalantie 3, 12 ja 14:n talot on rakennettu 1970-luvun alussa, jolloin keittiöt varustettiin vielä varsin vaatimattomasti. Muun muassa kodinkoneiden määrä on lisääntynyt reilussa 40 vuodessa melkoisesti.

Rajalantie 14:n keittiöremontti toteutetaan ajalla 3.3. – 10.4. Yhteistyö urakoitsijan ja asukkaiden kesken on sujunut hyvässä hengessä.

Lisätietoja:

Ilpo Lehtonen, kunnossapitoinsinööri, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4535, ilpo.lehtonen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.