Takaisin arkistosivulle
15.4.2011 | Uutiset

VVO:n henkilökunta jalkautuu ympäri vuoden

Vuoden 2011 aikana kaikki 13 VVO-kotikeskusta eli alueellista toimipistettä jalkautuu yleisön keskuuteen.

Erilaisten tapahtumien yhteydessä tai kauppakeskuksissa olevissa VVO:n esittelypisteissä on mahdollista saada tietoa VVO:sta yrityksenä sekä tietoa uusista ja olemasta olevista vuokra-asuntokohteista. Jokainen VVO-kotikeskus arpoo tapahtumassa lisäksi yhden luxus-siivouksen.

VVO:n asuntomarkkinoinnin ja isännöinnin henkilökuntaa on tavattavissa seuraavan parin kuukauden sisään Espoossa kauppakeskus Isossa Omenassa perjantaina 15.4., Lahden markkinoilla 4.5. ja Oulun K-Citymarketissa 18-19.5. sekä Hämeenlinnan kävelykadulla 7.6.

Myöhemmin syksyllä VVO:laisiin ja VVO:n asuntotarjontaan voi käydä tutustumassa syys-lokakuussa Lahden Seniorimessuilla, Tampereen Hervannan kauppakeskus Duossa sekä Vantaan Tikkurilassa maalaismarkkinoilla.

Rovaniemen ja Lappeenrannan VVO-kotikeskusten henkilökunta jalkautui jo maaliskuussa K-Citymarketiin sekä K-Marketiin.

Jyväskylän VVO-kotikeskus osallistui 2-3.4 Elämysviikonloppumessuille. Jyväskylän Elämysviikonlopussa oli kilpailu, jossa voittaakseen siivouspalkinnon piti arvata purkin sisällä olevien hiekoitussepelien määrä. Kilpailun lopulliseksi jyvien määräksi laskettiin 7 477 jyvää. Lähimmäksi kisassa arvasi Kirsi Jokikokko Suolahdesta arvauksellaan 7 480 jyvää.

Viime viikonloppuna VVO näkyi Kuopion Rakenna ja Asu -messuilla.

Lisätietoja:

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.