Takaisin arkistosivulle
13.10.2010 | Uutiset

VVO:n eläkeläiset vieraina VVO-talossa

VVO yrityksenä on varttunut jo varhaiseen keski-ikään. Tästä seurauksena on, että aika moni on jäänyt eläkkeelle VVO:sta ja eläkeläisten joukko kasvaa koko ajan.

VVO-taloon, Helsinkiin, kutsuttiin 23.9.2010 VVO:n eläkeläisiä viettämään yhteistä iltapäivää kahvittelun ja pienimuotoisen illallisen merkeissä. Tilaisuudessa toimitusjohtaja Olli Salakka ja kiinteistöjohtaja Eero Saastamoinen kertoivat ajankohtaisista VVO:n asioista. Tapaamisen pääpaino oli kuitenkin tuttujen tapaamisessa ja kuulumisten vaihtamisessa.

Idea yhteistapaamisesta tuli VVO:sta äskettäin eläkkeelle jääneeltä johtaja Tapio Päiviseltä. – Vaikka eläkkeelle jäädessä voikin tuntua hetken aikaa helpottavalta kun ei enää tarvitse nähdä samoja naamoja, jotka ovat saattaneet olla jokapäiväisiä jopa vuosikymmenten ajan, niin kyllä pian pieni ikävä alkaa kaihertaa, perusteli Päivinen ideaansa. – Tarve on siis tavata entisiä työtovereita, kuulla heidän kuulumisiaan ja entisen työnantajan tapahtumista sekä keskustella maailmanmenosta niin kuin työssä ollessa totuttiin.

Eläkeläistapaamisessa käynnistettiin idea VVO:n senioriklubista, joka järjestää yhteistapaamisia itsenäisesti. VVO:n vieraina eläkeläiset vierailevat jatkossa noin kerran vuodessa.

– Tällainen tapaaminen oli tosi kiva. Oli virkistävää nähdä niin monia tuttuja kasvoja ja vaihtaa kuulumisia, VVO:n vaihteeseen vastannut entinen kiinteistösihteeri Soile Lagerbom kertoo. – Aion jatkossakin osallistua vastaaviin tapaamisiin ja jään myös odottamaan mitä kivaa keksimme keskenämme tehdä.

– On mukava kuulla, että VVO:lla on viihdytty niin hyvin, että kuulumisia VVO:sta halutaan kuulla ja että entisiä työkavereita halutaan tavata myös eläkkeelle jäämisen jälkeen, henkilöstöpäällikkö Jari Riskilä toteaa.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.