Takaisin arkistosivulle
10.5.2006 | Uutiset

VVO:n asukashallitukselta kannanotto asuntoministerille

VVO:n asukashallitus luovutti eilen 4.5.2006 pidetyn asunto- ja yhdyskuntapäivän yhteydessä asuntoministeri Hannes Manniselle kannanoton asumistuen kehittämisestä.

Asukashallitus on huolissaan matalapalkka-aloilla ja epätyypillisissä työsuhteissa työskentelevien vuokranmaksukyvyn heikentymisestä. Asukkaat esittävät, että asumisen tukeminen tulisi paremmin kohdistua myös työssäkäyville pienipalkkaisille ja vähätuloisille perheille.

Asukashallitus ehdottaa valtion budjettiin vuonna 2007 varattavan asumistukimäärärahan tuntuvaa korotusta sekä parannuksia asumistuen määräytymisperusteisiin, kuten ruokakunnan kokoon perustuvien neliörajojen nostoa ja talon iän merkityksen vähentämistä.

Asukashallitus edustaa VVO:n 100.000 vuokralaista.

Lisätietoja:
VVO-yhtymä Oyj,
asukashallintopäällikkö, Ulla Rannikko, puh. 020 508 3227

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.