Takaisin arkistosivulle
15.8.2012 | Uutiset

VVO:lle valmistuu uusia vuokra­koteja Katajanokalle

VVO:n vuokratalo Linnankatu 11 Helsingissä saa uuden elämän, kun talon mittava perusparannus elokuun lopussa valmistuu. Vanhasta talosta jäi vain runko, kun uuden korkeatasoisen kerrostalon rakentaminen vuosi sitten käynnistyi.

Linnankatu 11 perusparannettiin uutta vastaavaksi. Asuntojen pohjat mukailevat alkuperäisiä, tilavia pohjaratkaisuja. Kaikki muu onkin uutta: tekniikka, rakenteet, pintamateriaalit, julkisivut ja yhteistilat. Huoneistojen pintamateriaalit ja kodinkoneet ovat laadukkaita ja kokonaisuus on tyylikäs sekä moderni. Monista asunnoista ja parvekkeilta on merinäköala Suomenlinnaan.

Kuusikerroksisen talon huoneistokoot vaihtelevat 35 ja 78 neliön välillä. Uusia asuntoja valmistuu 45, kun talon ullakolle rakennettiin yksi asuinkerros lisää. Ullakkoasunnoissa on kattoterassit, saunat ja merinäköala. Huoneistojen vuokrat vaihtelevat asuntotyypistä, kerroksesta ja näkymistä riippuen.

– Linnankatu 11 tarjoaa kodin laatutietoiselle kaupunkilaiselle, joka haluaa asua tapahtumien, palveluiden ja meren läheisyydessä. Nyt valmistuvat korkeatasoiset asunnot täydentävät hyvin VVO:n monipuolista asuntotarjontaa Helsingissä, sanoo yksikönjohtaja Pia Jaakola VVO:sta.

Asukkaat pääsevät muuttamaan taloon 29.8.2012.

Lisätietoja:
Pia Jaakola, vuokrausyksikön johtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.