Takaisin arkistosivulle
21.2.2008 | Uutiset

VVO:lle valmistuu uusia vuokra-asuntoja Malskiin

VVO:lle valmistuu Lahteen Malskin alueelle 61 vuokra-asuntoa hissilliseen viisikerroksiseen asuintaloon. Näihin asuntoihin ei ole tulo- ja varallisuusrajoja ja ne valmistuvat lokakuun lopussa.

– Näin hyvällä paikalla kaupungin keskustassa oleville asunnoille on kysyntää. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä, jolloin omaa autoakaan ei välttämättä tarvitse. Vuokra-asuminen on vaivaton ja turvallinen asumismuoto, sillä asukkaan ei tarvitse sitoa varallisuuttaan kiinni asuntoon voidakseen asua laadukkaasti, kertoo aluepäällikkö Kirsi Tuomisto.

Taloon valmistuu asuntoja 35 neliön yksiöistä aina 85 neliön saunallisiin neljän huoneiston asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai terassi, laminaattilattiat sekä pesu- ja wc-tiloissa laatta, jossa lattialämmitys. Kaikkien asukkaiden käytössä on ilmainen pesutupa. Asuntojen keskivuokra on noin 12,50 euroa neliöltä kuukaudessa. Vuokra sisältää vesimaksun. Vuokravakuus uusilta asukkailta on vain 250 euroa, mikä palautetaan kolmen vuoden asumisen jälkeen.

VVO:lla on Malskin alueella ennestään jo kaksi asuintaloa, Mallaskatu 8 ja Mallaskatu 10. Niissä on yhteensä 56 vuokra-asuntoa. Lahden seudulla yhtiö omistaa yli 3 000 vuokra-asuntoa.
Lisätietoja:
VVO-kotikeskus, Lahti, puh. 020 508 4300

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.