Takaisin arkistosivulle
11.2.2011 | Uutiset

VVO:lle valmistuu keväällä yli 400 vuokra-asuntoa

Vantaalle valmistuu kaksi mittavaa vuokratalokohdetta. Veromiehen asuinalueelle keskelle Aviapoliksen yrityskeskittymää valmistuu Pyhtäänkorventie 21:een 153 asuntoa pinta-alaltaan 45 – 64 m2. Alueen palvelut löytyvät kilometrin päästä kauppakeskus Jumbosta. Vuonna 2014 valmistuvan Kehäradan Aviapoliksen asemalle tulee matkaa vain kilometri.

Myyrmäen Kilterinmäkeen valmistuu keväällä kaksi taloyhtiötä. Kilterinrinne 6:een valmistuu 74 asuntoa helmikuun lopussa ja Kilterinaukio 1:een 49 vuokrakotia huhtikuussa. Asuntojakauma on tupakeittiöllisistä pienasunnoista aina 4 h+k perheasuntoihin. Turvallinen ja värikäs Kilterinmäki sopii hyvin lapsiperheille. Talojen keskellä on monipuolinen leikkikenttä ja autopaikat sijoittuvat parkkiluolastoon ja alueen laitamilla oleviin autokatoksiin. Myyrmäessä ovat hyvät julkiset ja kaupalliset palvelut sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Myyrmäessä ovat erinomaiset joukkoliikenneyhteydet.

Turun Vasaramäkeen uudiskohde

Turun keskustan tuntumaan, Kupittaan puiston viereen, valmistuu helmikuussa 57 korkotuettua vuokra-asuntoa, jotka sopivat hyvin myös senioreilla. Hippoksentie 31:ssa on automaattiovelliset hissit ja ulko-ovia ohjataan koodilukoilla. D-portaan 15 asuntoa on vuokrattu Validia Palvelut Oy:n inva-asunnoiksi. Alueella ovat hyvät liikenneyhteydet ja kävelyetäisyydellä löytyvät monipuoliset kaupalliset palvelut.

VVO:n ensimmäinen palvelutalo Helsinkiin

Huhtikuussa Helsingin Viikkiin valmistuu VVO:n ensimmäinen palvelutalokohde. Palvelutalo Hoiva Viikkin 107 asuntoa on suunniteltu ikääntyvän väestön tarpeisiin. Asukkaiden toimintakykyä tuetaan avustavilla palveluilla, kodin ja ympäristön ergonomisilla ratkaisuilla ja virikkeellisyydellä. Apua voi saada tarpeen mukaan kevyestä kotihoidosta ympärivuorokautiseen hoivaan. Perinteisten terveydenhoito-, siivous- ym. palveluiden lisäksi asukkaille järjestetään erilaista harrastetoimintaa. Tuki- ja hoivapalvelut tuottaa Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva. Tavoitteena Viikissä on, että kotona voidaan asua mahdollisimman pitkään.

VVO:lla on rakenteilla kaikkiaan 1400 vuokra-asuntoa omaan omistukseen.
Lisätietoja:
Eero Saastamoinen, kiinteistöjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3248

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.