Takaisin arkistosivulle
29.11.2005 | Uutiset

VVO:lle valmistuu Jyväskylän Kukkumäkeen 62 uutta korkeatasoista vuokra-asuntoa

VVO:lle valmistuu Jyväskylän Kukkumäkeen kahdeksankerroksinen hissillinen kerrostalo, jossa on yhteensä 62 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa. Nyt harjakorkeudessa olevan rakennuskohteen arvioitu valmistumisaika on maaliskuun lopussa 2006.

– Asunnot sijaitsevat Kukkumäentie 24:ssä, luonnon läheisellä rauhallisella alueella, noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Kilometrin päässä Hippoksen alueella on tarjolla monipuoliset liikuntapalvelut, kuten jää-, monitoimi- ja uimahalli. Uskomme näille vuokra-asunnoille olevan kysyntää, sillä Kukkumäessä sijaitsee muun muassa monia Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin yksiköitä, joiden työntekijöiden asuntotarpeita voimme tyydyttää, VVO:n aluepäällikkö Martti Müller kertoo.

Suurin osa asunnoista on erikokoisia kaksioita, lisäksi 16 kolmioita. Kaikissa huoneistoissa on parveke, suurimmissa asunnoissa huoneistosauna. Asumismukavuutta luovat tasokkaat yhteistilat kuten talon ylimmässä kerroksessa sijaitseva saunaosasto ja monitoimitila. Kaksi huoneistoa vuokrataan Keski-Suomen Sairaanhoitopiirille potilashotellikäyttöön. Talossa on laajakaistainen tietoliikennekaapelointi ja kaapelitelevisioliitäntä. Arvioitu kuukausikeskivuokra vapaarahoitteisissa asunnoissa on 10,40 euroa neliöltä.

Asuntokohteen suunnittelija on jyväskyläläinen arkkitehtitoimisto Jukka Tikkanen Oy ja sen urakoivat Skanska Talonrakennus Oy ja Jyväs-Sähkö Oy. Rakentamisen kokonaiskustannukset ovat noin 5,46 miljoonaa euroa.

Asuntokohde Kukkumäki 24 on jatkoa VVO:n aiemmin samalle alueelle rakennuttamalle 30 asunnolle Honkaharjuntie 12:ssa. VVO osti maa-alueet Keski-Suomen sairaanhoitopiiriltä keväällä 2002. Nyt rakenteilla olevan 62 uuden asunnon valmistuttua VVO:n vuokra-asuntokanta Kukkumäessä on yhteensä 235 asuntoa ja kaikkiaan 1599 asuntoa Jyväskylän seudulla.

Kukkumäentie 24:n harjannostajaisia vietettiin torstaina 24.11.2005.

Lisätietoja:
VVO-yhtymä Oyj, aluepäällikkö Martti Müller,
puh. 020 508 4180 tai gsm 0400 – 647 233.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.