Takaisin arkistosivulle
22.5.2008 | Uutiset

VVO:lle valmistuu Jukolaan Hämeenlinnaan 48 uutta vuokra-asuntoa

VVO:lle valmistuu syyskuussa Hämeenlinnaan Uuden-Jukolan alueelle 48 vuokra-asuntoa hissilliseen kuusikerroksiseen taloon. Asuntoihin ei ole varallisuusrajoja.
– Uusi-Jukola sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien päässä Hämeenlinnan keskustasta ja kaikki peruspalvelut ovat aivan lähistöllä, joten kohde sopii autottomille asukkaillekin mainiosti. Pienille laadukkaille vuokra-asunnoille hyviltä paikoilta on nyt kysyntää, sanoo aluepäällikkö Pertti Vuorinen.

Pääosa asunnoista on kaksioita pinta-alaltaan 42 neliöstä 52 neliöön, mutta talossa on myös viisi 68,5 neliön kolmiota. Kaikissa asunnoissa on sauna ja lasitettu parveke tai suojaisa huoneistopiha. Asunnoissa on laminaattilattiat ja viimeistellyt laatoitetut pesutilat sekä koneellinen keskitetty poisto- ja tuloilmajärjestelmä lämmön talteenotolla. Kiinteistössä on lisäksi ilmainen pesula kuivaustiloineen sekä monitoimitila asukkaiden yhteiseen käyttöön. Asuntojen keskivuokra on noin 12,9 euroa neliöltä kuukaudessa. Vuokra sisältää vesimaksun.

VVO:lla on Hämeenlinnan alueella yhteensä reilut 900 vuokra-asuntoa.
Lisätietoja:
Aluepäällikkö Pertti Vuorinen
puh. 0400 700 065
pertti.vuorinen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.