Takaisin arkistosivulle
11.6.2014 | Uutiset

VVO:lle valmistuu 220 uutta kotia eri puolille Suomea

VVO:lle valmistuu kesäkuun lopulla uusia vuokra-asuntoja Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Ouluun, Tampereelle ja Turkuun. Turkuun ja Tampereelle valmistuvat talot ovat erityisesti yli 55-vuotiaille suunniteltuja asuntoja

W750_2014-08-25T15-02_28269343_30

Helsingin merelliseen Vuosaareen valmistuva Kahvipavunkuja 4 muodostaa naapuritalojen kanssa viihtyisän sisäpihallisen korttelin. Kohteeseen valmistuu 52 erikokoista vapaarahoitteista vuokra-asuntoa. Hämeenlinnan keskustan tuntumaan valmistuva Hilpi Kummilan tie 16 on lähellä rautatieasemaa, hyviä palveluja ja muita aktiviteetteja. Talon 28 asuntoa ovat 38 m2 yksiöstä 83 m2 saunalliseen neljään huoneeseen ja keittiöön ja kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Oulun valmistuva Kitimenpolku 3 on Länsi-Tuiran täydennysrakentamista VVO:n jo olemassa olevien talojen viereen. Taloon tulee 48 erikokoista yksiötä ja kaksiota. Talon ylemmistä kerroksista on hienot näkymät merelle, jonne Oulujoki laskee.

Tampereen Härmälään valmistuva Nuolialantie 44 b sijaitsee Kuuselan seniorikeskuksen naapurissa. Talo on suunniteltu yli 55-vuotiaille ja tilat soveltuvat hyvin myös liikuntaesteisille. Asuntoja on 34 ja ne ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Myös Turun Signalistinkatu 4 on seniorikohde. Runosmäen terveyskeskuksen viereen valmistuu 58 yksiötä ja kaksiota, joissa kaikissa on lasitetut parvekkeet ja hyvät säilytystilat. Signalistinkatu 4 on korkotukikohde ja sen vuokranmääritys on omakustannusperusteinen.

Kesäkuun lopussa valmistuvat vuokra-asunnot ovat vapaarahoitteisia lukuun ottamatta Turun Signalistinkatua, mikä on korkotukikohde.

Syksyllä valmistuu yli 400 uutta asuntoa

Loppuvuoden aikana valmistuu kuusi kerrostalokohdetta Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Järvenpäähän. Syksyllä valmistuvissa vuokrataloissa on yhteensä 406 asuntoa. Helsingin Jätkäsaareen valmistuva Juutinraumankatu 10 on korkotukikohde. Muut ovat vapaarahoitteisia vuokrataloja.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja, Jari Mäkimattila, puh. 020 508 3614, jari.makimattila@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.