Takaisin arkistosivulle
18.8.2014 | Uutiset

VVO:lle uusia vuokrakoteja Vantaan Leinelään

VVO:lle valmistuu 57 vuokra-asuntoa elokuun lopussa Leinelän taidekaupunginosaan. Leineläkaari 14 sijaitsee tulevan Kehäradan ja hyvien kulkuyhteyksien vieressä.

© Tietoa Visualisointi Oy

Leinelänkaari 14 on moderni kerrostalokohde. Kahdessa hissitalossa on 57 hyvätasoista asuntoa; yksiöitä ja kaksioita sekä saunallisia kolmioita ja neliöitä. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, alimman kerroksen asunnoilla on lasitettu maantasaparveke.

Asukkaiden yhteiskäyttöön tulee viihtyisä saunaosasto, maksuton pesutupa ja kuivaushuoneet sekä hyvät varastotilat. Talo liitetään kaapeli-tv-verkkoon. Kellarissa on lämmin autohalli ja 45 vuokrattavaa autopaikkaa.

Leinelän uusi kaupunginosa rakentuu keskellä Vantaata. Läheltä löytyvät hyvät palvelut ja kulkuyhteydet. Kehäradan junat alkavat liikennöidä heinäkuussa 2015 Taidekaupunginosa tarjoaa lapsiystävällisen ja luonnonläheisen asuinympäristön. Päiväkoti on vieressä ja koulutukin löytyvät läheltä.

Leinelänkaari 14 on vapaarahoitteinen vuokratalo.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj , puh. 020 508 5000, pia.jaakola@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.