Takaisin arkistosivulle
20.5.2014 | Uutiset

VVO:lle uusia vuokrakoteja Hämeenlinnan Keinusaareen

VVO:lle on valmistumassa vapaarahoitteinen vuokratalo Hilpi Kummilan tie 16 Hämeenlinnan keskustan tuntumaan. Viisikerroksisessa talossa on 28 vuokra-asuntoa.

Heinäkuun alussa valmistuvan talon asuntokoot vaihtelevat yksiöstä saunalliseen neliöön. Vaaleasävyisten asuntojen varustetaso on hyvä. Lattiat ovat tammilaminaattia, keittiössä on astianpesukone ja parvekkeet ovat lasitettu. Kolmioissa ja neliöissä on huoneistokohtaiset saunat.

– Keskeiselle paikalle valmistuva talo täydentää mukavasti VVO:n asuntotarjontaa Hämeenlinnassa. Näytöillä on ollut paljon kiinnostuneita, eikä montaa asuntoa ole enää vapaana, sanoo aluepäällikkö Lauri Ahonen VVO-kotikeskuksesta.

Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee saunaosasto, kuivaushuoneet ja hyvät varastotilat sekä viihtyisät leikki- ja oleskelualueet. Vuokrattavia lämpöpistokkeellisia autopaikkoja tulee 22, joista katospaikkoja on 13. Kiinteistö liitetään kaapeli-tv-verkkoon.

Hilpi Kummilan tie 16 pääurakoitsijana toimii YIT Rakennus Oy ja vastaavana työnjohtajana Jarmo Niemi. VVO:n puolelta kohteen projektipäällikkönä ja valvojana toimii Juhani Raitala.
Lisätietoja:
Aluepäällikkö Lauri Ahonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4316, lauri.ahonen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.