Takaisin arkistosivulle
1.6.2014 | Uutiset

VVO:lle uusia vuokra-asuntoja Lahteen ja Järvenpäähän

YIT rakentaa VVO:lle vuokra-asuntoja Lahteen. VVO Kodit Oy ja YIT Rakennus Oy ovat tänään allekirjoittaneet urakkasopimukset koskien vuokra-asuntoja osoitteissa Lahden Vihdinkatu 4 ja 6.

Hankkeet sijaitsevat Lahdessa keskeisesti lähellä rautatieasemaa ja lyhyen matkan päässä keskustan palveluista. Alue kuuluu Lahden kaupungin kehittämisen painopistealueisiin.

Neljään kerrostaloon tulee yhteensä 132 vapaarahoitteista korkealaatuista vuokra-asuntoa. Talot valmistuvat porrastetusti kesän 2015 ja alkuvuoden 2016 välisenä aikana.

Hankkeet toteutetaan VVO:n hankkimille tonteille. VVO on suunnitteluttanut ja kilpailuttanut projektit. Kokonaisurakan arvo on noin 17 miljoonaa euroa. Pääsuunnittelijana toimii Vuorelma Arkkitehdit Oy.

YIT rakentaa VVO:lle myös Järvenpään Metallimiehenkuja 2:een yhden seitsemänkerroksisen talon, johon tulee 38 vuokra-asuntoa.

Lisätietoja:

yksikönjohtaja, Jari Mäkimattila, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3614, jari.makimattila@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.