Takaisin arkistosivulle
27.6.2014 | Uutiset

VVO:lle uusia vuokra-asuntoja Helsingin Vuosaareen

VVO:n Kahvipavunkuja 3 valmistuu kesäkuun lopussa. Hissillisen talon 52 asunnossa on erityyppisiä parvekkeita; ranskalaisia, lasitettuja ja maantasaterasseja.

© Tietoa Visualisointi Oy

Kahvipavunkuja 3:ssa on monen kokoisia asuntoja 42,5 m2 yksiöstä 92 m2 saunalliseen neliöön. Vapaarahoitteisen talon asunnot ovat laadukkaita ja raikkaan vaaleasävyisiä. VVO:n Kahvipavunkuja muodostaa naapuritalojen kanssa viihtyisän sisäpihallisen korttelin.

Asukkaiden yhteiskäyttöön tulee hieno saunaosasto ullakkokerrokseen sekä hyvät varastotilat. Talon kellarissa on 37 vuokrattavaa autopaikkaa lämpimässä autohallissa.

Kahvipavunkujalla on kävelyetäisyydellä kaikki Vuosaaren hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut sekä metroasema. Alueella on monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä luonto lähellä.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 5000, pia.jaakola@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.