Takaisin arkistosivulle
27.6.2014 | Uutiset

VVO:lle Oulun keskustan tuntumaan uusia vuokra-asuntoja

VVO:n Kitimenpolku 21 valmistuu 27.6.2014 Länsi-Tuiraan. Talossa on 48 esteetöntä yksiötä ja kaksiota. Talon ylemmistä kerroksista on näkymä Hartaanselälle, minne Oulujoki laskee.

© Tietoa Visualisointi Oy

Kahdeksankerroksisen talon erikokoiset asunnot ovat ajattoman vaaleasävyisiä. Vapaarahoitteisen talon varustetaso on hyvä; keittiössä on muun muassa keraaminen liesi ja astianpesukone. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet yhtä yksiötä lukuun ottamatta.

Kitimenpolulla on hyvät varastotilat, saunaosasto ja kuivaushuone. Talo tulee samaan pihapiiriin jo olemassa olevien VVO.n Hartaantien ja Kuivastien talojen kanssa, jossa on monipuoliset yhteistilat asukkaille. Käytettävissä ovat kerhohuone, kuntoilutila, askarteluhuone ja grillikatoksia. Pihapiirin talot muodostavat aktiivisen asukasyhteisön, joka palkittiin vuonna 2013 Vuoden VVO-talona. Asukastoiminnan määrärahan puitteissa järjestetään talkoita, grilli-iltoja ja muuta vapaa-ajantoimintaa.

Länsi-Tuiran sijaitsee lähellä Oulun keskustan palveluja. Lähipalvelut ovat kävelymatkan päässä ja alueelta on hyvät liikenneyhteydet eri puolille kaupunkia.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 5000, pia.jaakola@vvo.fi

© Tietoa Visualisointi Oy

© Tietoa Visualisointi Oy

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.