Takaisin arkistosivulle
17.2.2012 | Uutiset

VVO:lle kunnia­maininta rakennus­kohteen työ­turvallisuudesta

VVO:n perusparannustyömaa Malminiityntie 16 Vantaalta palkittiin kunniamaininnalla Uudenmaan alueen Turvallisesti 2000-luvulla
-työturvallisuuskilpailussa. VVO:n puolesta kunniakirjan vastaanottivat työmaan turvallisuuskoordinaattorina toiminut valvoja Sakari Sahi ja projektipäällikkö Tomi Salminen.

– Urakoitsijana toiminut NCC Rakennus Oy huolehti esimerkillisesti Malminiityntie 16 työmaan työturvallisuudesta koko projektin ajan, vakuuttavat Salminen ja Sahi. Työturvallisuusasioihin paneuduttiin jokaisen työmaakäynnin ja työmaakokouksen yhteydessä. Työtapaturmia ei työmaalla sattunut, he toteavat tyytyväisinä.

Työturvallisuuskilpailussa palkittiin parhaat yritykset, rakennuttajat ja työmaat . Talonrakennusyritysten sarjan voitti Lemminkäinen Talo Oy PKS, toiseksi tuli NCC Rakennus Oy ja kolmanneksi Skanska Talonrakennus Oy. Talonrakennuskohteiden rakennuttajista palkittiin kunniakirjoin VVO:n lisäksi Citycon Oyj, Helsingin yliopiston tila- ja kiinteistökeskus sekä rakennuttajakonsultit A-Insinöörit Oy ja Indepro Oy.

Arviointikohteina vuoden 2011 kilpailussa olivat entiseen tapaan työmaiden turvallisuuden taso TR- ja MVR- mittareilla mitattuna, yrityksessä sattuneiden työtapaturmien kokonaismäärä ja rakennuskohteen rakennuttajan vastuulle kuuluvien työturvallisuusvelvoitteiden hoidon tason arviointi.

Vuoden 2011 parhaat yritykset, rakennuttajat ja työmaat palkittiin 14.2.2012 Helsingissä.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Tomi Salminen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3605

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.