Takaisin arkistosivulle
13.8.2014 | Uutiset

VVO:lle Espoon Nihtisiltaan 88 uutta vuokra-asuntoa

VVO:lle valmistuu kaksi kerrostaloa Nihtitorpankuja 3:een elokuun lopulla. Seitsemän ja kahdeksan-kerroksisissa taloissa on 88 modernia kaupunkikotia.

2014-08-25T15-02_28266984_30

VVO:n Nihtitorpankuja 3 asunnot ovat avarapohjaisia kaksioita ja kolmioita. Asuntojen laatutaso on hyvä; laminaattilattiat, laatoitetut kylpyhuoneet ja keittiössä keraaminen liesi ja astianpesukone. Isommissa asunnoissa on sauna. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke tai oma terassi.

Pihakannen alle rakennettavasta autohallista on suora hissiyhteys asuinkerroksiin. Suojaisa piha-alue on turvallinen leikkipaikka lapsille.

Espoon Nihtisillan palvelut kehittyvät nopeasti. Lähikauppa löytyy kadun toiselta puolelta ja Kauniaisten monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin. Nihtisilta sijaitsee Kehä II:n ja Turunväylän kainalossa.

Uuden vuokrakodin voi nyt saada nopeastikin. Asunnot soveltuvat kaikenikäisille ja eri elämäntilanteisiin. Asunnot valmistuvat elokuun lopussa.

Lisätietoja:

yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 5000, pia.jaakola@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.