Takaisin arkistosivulle
27.8.2010 | Uutiset

VVO:lle Avainlippu-tunnus

VVO on saanut oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta. Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki, joka kertoo suomalaisesta alkuperästä ja että kyseessä on tutkitusti kotimainen tuote tai palvelu.

VVO sai merkin käyttöoikeuden tarjoamiensa suomalaisten palvelujen perusteella. Sen lisäksi VVO on suomalaisessa omistuksessa ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Yksikönjohtaja Juha Heinon mukaan Avainlippu on asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme myös lupaus luotettavasta suomalaisesta asumispalvelujen tarjoajasta ja kumppanista. Kun kuluttaja valitsee kodikseen VVO:n asunnon, tekee hän samalla myös valinnan suomalaisen työn ja osaamisen puolesta.
– Olemme ylpeitä saamastamme oikeudesta Avainlippu-tunnukseen ja merkki tuleekin jatkossa näkymään monin eri tavoin myös markkinoinnissamme, Heino kertoo.

Avainlippu on merkkinä hyvin tunnettu. Yli 90 prosenttia tunnistaa Avainlipun. Tutkimusten mukaan merkki kertoo kuluttajille korkeasta kotimaisuudesta, myös palvelutuottajan arvoista. Se viestii myös tuotteen laadusta, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta.

Lue lisää VVO:n Avainlipun myöntämisperusteista.

Lisätietoja:
Yksikönjohtaja Juha Heino, puh. 020 508 3704

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.