Takaisin arkistosivulle
8.1.2014 | Uutiset

VVO:lle 58 uutta vuokra-asuntoa Turkuun

VVO:lle on valmistumassa hissillinen vuokratalo Turkuun. Signalistinkatu 4 rakentuu Runosmäen terveyskeskuksen naapuriin, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien läheisyyteen.

Kiinteistön 58 asuntoa on suunniteltu erityisesti yli 55-vuotiaille. Huoneistot ovat tilavia yksiöitä ja kaksioita, joissa kaikissa on lasitetut parvekkeet ja hyvät säilytystilat. Signalistinkatu 4 on korkotukikohde ja sen vuokranmääritys on omakustannusperusteinen.

Signalistinkatu 4 on suunniteltu viihtyisäksi ja turvalliseksi huomioiden ikääntyvien ihmisten tarpeet. Asunnot soveltuvat hyvin myös liikkumis- ja toimintaesteiselle. Asumisturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Asukkaiden yhteiskäyttöön tulee pesula sekä saunatilojen yhteyteen kerhotila, mistä on käynti tilavalle ulkoterassille.

Kiinteistön arvioitu valmistuminen on kesäkuun lopussa 2014.

Hankkeen urakoitsija toimii NCC Rakennus Oy vastaavana työnjohtajana Jussi Kurki. VVO:n puolelta projektipäällikkönä toimii Urpo Koivusaari ja valvojana Mauri Rantanen Turun Rakennuttajainsinöörit Oy:stä.

Lisätietoja:

Jari Mäkimattila, yksikönjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3614, etunimi.sukunimi@vvo.fi
Teijo Hietanen, aluepäällikkö, VVO-kotikeskus Turku, puh. 020 508 4502

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.