Takaisin arkistosivulle
12.11.2009 | Uutiset

VVO-yhtymälle Recognised for Excellence, R4E-tunnustus Suomen laatupalkinto­kilpailussa – Asuntoalan ensimmäinen laatupalkinto myönnettiin asunto­vuokrauksen pitkäjänteisestä kehitystyöstä

VVO:n asuntovuokrausliiketoiminta osallistui tänä vuonna Suomen laatupalkinto -kilpailuun suurten yritysten ja liiketoimintayksiköiden sarjassa. Yhtiö sai kilpailussa EFQM Recognised for Excellence -tunnustuksen organisaationsa hyvästä toiminnasta ja hyvistä tuloksista. VVO on ensimmäinen laatupalkintokilpailussa palkittu asuntoalan yritys.

VVO on kehittänyt toimintaansa laatujohtamisen ja jatkuvan parantamisen periaattein systemaattisesti ja pitkäjänteisesti. EFQM-mallia on käytetty itsearvoinneissa jo vuodesta 2006 vahvuuksien ja parannuskohteiden löytämiseksi.

VVO:n asuntovuokrauksen vahvuuksina todettiin muun muassa, että sillä on vahvaa näyttöä kyvystä muuttaa strategiaa ja organisaatiota muuttuvan ympäristön tarpeiden mukaan ja yrityksen arvot näkyvät sen toiminnassa. Lisäksi VVO on ollut edelläkävijä asukasyhteistyön saralla ja asuntovuokrauksen asiakastulokset sekä liikevaihto ja taloudellinen tulos ovat kehittyneet myönteisesti.

VVO kokee tämän arvioinnin välietappina matkalla eteenpäin. Arvioinnin pohjalta asiakasläheinen kehitystyö jatkuu. Tavoitteena on ylittää asiakkaiden odotukset jatkossakin.

Arvioinnissa todetaan edelleen, että VVO huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin tavoin. Työnantajana VVO on sitoutunut henkilöstönsä jatkuvaan kehittämiseen. Tarjottujen työsuhde-etujen lisäksi organisaation avoin ilmapiiri mahdollistaa toiminnan jatkuvan parantamisen.

Suomen laatupalkintokilpailuun osallistuvien organisaatioiden arviointi perustuu Euroopassa laajasti käytettyyn EFQM-malliin. Erinomaisen toiminnan tunnuspiirteet ovat sovellettavissa kaikkiin organisaatioihin riippumatta yrityksen toimialasta tai koosta ja EFQM-malli tukee näitä.

Recognised for Excellence -tunnustus annetaan kilpailuun osallistuneista organisaatioista sellaisille, jotka ylittävät 400 pisteen rajan. Suomen laatupalkintokilpailussa arvioinnin tekee tähän tehtävään koulutettu ryhmä.
Lisätietoja:
varatoimitusjohtaja Urpo Piilo puh, 020 508 3301 tai 0400 459 691

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.