Takaisin arkistosivulle
23.5.2013 | Uutiset

VVO-yhtymä Oyj:n vakuudellinen joukko­velka­kirja­laina ylimerkittiin

Ei julkistettavaksi, jaettavaksi tai levitettäväksi suoraan tai välillisesti Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Hong Kongissa tai muilla oikeudenkäyttöalueilla, joilla tällainen julkistaminen, jakaminen tai levittäminen olisi lainvastaista. Tämä tiedote ei ole tarjous myydä arvopapereita.

VVO-yhtymä Oyj, Suomen johtava asuntovuokraukseen erikoistunut yritys, laskee liikkeeseen ensimmäisen julkisen joukkovelkakirjalainansa.

VVO-yhtymä Oyj laskee liikkeeseen 100 miljoonan euron vakuudellisen joukkovelkakirjalainan. Vakuudellisen joukkovelkakirjalainan laina-aika on 7 vuotta, ja lainan kiinteä vuotuinen kuponkikorko on 3.25 prosenttia. Joukkovelkakirjalainan vakuutena on Suomessa sijaitsevia asuinkiinteistöjä. Transaktio kiinnosti laajasti sijoittajia Suomessa ja se ylimerkittiin lähes 1,5-kertaisesti. Yhteensä 36 sijoittajatahoa merkitsi joukkovelkakirjalainan.

Vakuudellisen joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskun järjestäjinä toimivat Danske Bank ja Pohjola Markets. Yhtiön oikeudellisena neuvonantajana toimi Roschier Asianajotoimisto Oy ja pääjärjestäjien oikeudellisena neuvonantajana Asianajotoimisto Krogerus Oy.

Lisätietoja:
VVO-yhtymä Oyj
Jani Nieminen, toimitusjohtaja, puh. 020 508 3201
Raimo Vehkaluoto, talousjohtaja, puh. 020 508 3260

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.