Takaisin arkistosivulle
4.12.2007 | Uutiset

VVO-yhtymä Oyj ja Helsingin Energia solmivat merkittävän yhteistyö­sopimuksen

VVO lopettaa sähkön myynnin asiakkailleen. Samalla yhtiö lopettaa VVO-sähkö Oy:n liiketoiminnan.

VVO käynnisti neuvottelut merkittävimpien Suomessa toimivien sähkönmyyjien kanssa löytääkseen yhteistyökumppanin, joka pystyy tarjoamaan kilpailukykyisesti ja turvallisesti sähköä lähes 39 000 VVO:n omistamaan vuokra-asuntoon. Merkittävin paino neuvotteluissa annettiin sille, miten hyvin tarjottujen yhteistyömuotojen arvioitiin hyödyttävän asukkaita.

VVO valitsi kumppanikseen Helsingin Energian, jonka tuotteet, palvelut ja hinnoittelu ovat olleet pitkällä aikavälillä kilpailukykyiset.

– Lopetamme sähkön liiketoiminnan, koska kilpailuilla sähkömarkkinoilla VVO:n olisi pitänyt tehdä tulevaisuudessa merkittäviä lisäinvestointeja muun muassa mittaustekniikkaan ja tietojärjestelmiin. Olemme luvanneet asukkaillemme toimittaa sähkön kilpailukykyiseen hintaan, johon emme nykyisessä markkinatilanteessa yksin pysty. Valitsimme kumppaniksemme Helsingin Energian, joka tuntee sähkömarkkinat, on ammattitaitoinen ja luotettava toimija. VVO haluaa keskittyä vuokra-asumisen kehittämiseen ja olla alan ykköstoimija, perustelee VVO-yhtymä Oyj:n varatoimitusjohtaja Urpo Piilo.

Sähkön myynti jatkuu VVO:n asukkaille normaalisti

Nykyiset käytössä olevat sähkön yhteismittaukset muutetaan sellaisiksi, että asukkaat voivat halutessaan kilpailuttaa sähköntoimittajansa entistä helpommin myös itse. Mittausmuutokset tehdään vaiheittain vuoden 2008 helmi – heinäkuun aikana. Muutostyöt eivät edellytä asukkailta mitään toimenpiteitä. Muutostöistä tiedotetaan asukkaille hyvissä ajoin.

VVO suosittelee Helsingin Energian palveluita myös uusille asiakkailleen ja heille tuotetaan yhteistyössä vaivaton sähkösopimusasiointi VVO-kotikeskuksissa.

Yhteistyösopimus sisältää myös energiankäytön raportoinnin sekä energiankäytön ja säästöneuvonnan tuottamisen asukkaille.

VVO:n asukkailleen tarjoama Sonera Laajakaista -liittymä säilyy edelleen asiakasetuna.
Lisätietoja:
VVO-yhtymä Oyj, varatoimitusjohtaja Urpo Piilo, puh.0400 459 691 ja verkkopäällikkö Kimmo Rintala puh. 040 771 0496
Helsingin Energia, johtaja Jukka Niemi puh. (09) 617 2700 tai 050 556 7356

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.