Takaisin arkistosivulle
19.12.2013 | Uutiset

VVO Virkeä -ohjelmassa kuusi urheilijaa ja viisikymmentä stipendin saajaa vuonna 2014

VVO sponsoroi vuonna 2014 Virkeä-ohjelmansa kautta seuraavia kuutta urheilijaa: Lassi Etelätaloa, Henry Mannia, Nooralotta Neziriä, Emilia Soinia, Venla Paunosta ja Tommi Pullia. Lisäksi urheilustipendejä voi hakea kaksi kertaa vuodessa. Stipendejä myönnetään vuosittain noin viidellekymmenelle 14 – 20 -vuotiaalle nuorelle.

virkeä-pitää-vauhdissa.jpgVirkeä-ohjelman sponsoroitavat urheilijat ovat menestyneet jo nyt hyvin kansainvälisissä kilpailuissa tai sitä on odotettavissa myös tulevaisuudessa. Virkeä on VVO:n ja tulevaisuuden urheilulupausten välinen yhteistyö-ohjelma, jonka kautta VVO tukee nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan kohti menestystä. Ohjelmaan haettiin nuoria urheilijoita ensimmäisen kerran vuonna 2012.

– Iloksemme kaikki kuluvan vuoden Virkeä-urheilijanuoret halusivat jatkaa yhteistyötä. Virkeä-ohjelman tavoitteena on pitkäjänteinen yhteistyö nuorten urheilijoiden kanssa. Ohjelmaan haetaan nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta aivan urheilun huipulle, toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoo.

Virkeä-ohjelma edistää nuorten liikuntaa ja terveitä elämäntapoja jakamalla myös stipendejä kaksi kertaa vuodessa. Stipendien saannin edellytyksenä on, että on urheillut seuratasolla vuosien ajan. Stipendiä voivat hakea urheilijat, jotka tarvitsevat taloudellista tukea kannustamaan menestyksellistä urheilu-uraa eteenpäin. Virkeä-ohjelman sponsorointi- ja stipenditukea on hakenut yhteensä jo sadat nuoret urheilijat.

Ensi vuonna stipendien hakuaika on maalis- ja syyskuussa. Stipendien ja sponsoroitavien hakuajasta ilmoitetaan tarkemmin Asukas-lehdessä sekä VVO:n nettisivuilla.

Lisätietoa Virkeä-ohjelmasta:
www.vvo.fi/virkea

VVO:n viestintä: viestinta@vvo.fi, puh. 040 561 7269

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.