Takaisin arkistosivulle
7.2.2013 | Uutiset

VVO vastaanottaa laskut verkkolaskuina

VVO siirtyy käyttämään verkkolaskutusta ainoana laskutusvaihtoehtona, eikä paperilaskuja vastaanoteta enää 1.3.2013 jälkeen. Maaliskuusta alkaen paperisena saapuvat laskut palautetaan maksamattomina lähettäjälle verkkolaskutuspyynnöllä varustettuna.

Verkkolasku käyttöön

Verkkolaskun lähettämistä varten tarvittavat tiedot löytyvät täältä.

Siinä tapauksessa, että laskuttajalla ei ole käytössä verkkolaskutusta, VVO:n internet-sivulla on ilmainen toimittajaportaali, jonka avulla laskut voi syöttää sähköisenä ja liittää niihin tarvittaessa liitteitä. Palvelun käyttöönottoon liittyvät ohjeet löytyvät täältä

Lasku oikealle yritykselle

Laskujen nopean käsittelyn takaamiseksi kannattaa kiinnittää erityistä huomiota laskunsaajayrityksen valintaan. Luettelot VVO-konsernin omistamista kiinteistöistä ja yrityksistä paikkakunnittain ja laskutusyhtiöittäin löytyvät täältä. Väärälle yritykselle osoitetut laskut palautetaan uudelleen laskutusta varten.

VVO:n ostoreskontra palvelee verkkolaskutuksen kysymyksissä sähköpostitse ostoreskontra@vvo.fi tai puhelimitse 020 508 5032.

Lisätietoja: Pirjo Saario, VVO-yhtymä Oyj, talouspäällikkö,
puh. 020 508 5001

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.