Takaisin arkistosivulle
22.7.2013 | Uutiset

VVO valitsi L&T:n kumppanikseen

Lassila & Tikanoja Oyj on allekirjoittanut kattavan palvelusopimuksen VVO:n kanssa. Sopimus sisältää kiinteistönhoito- ja siivouspalveluiden tuottamisen VVO:n 350 kiinteistökohteeseen pääkaupunkiseudulla. L&T aloittaa kiinteistöpalvelujen tuottajana heinäkuun lopulla.

VVO etsi kumppania, joka pystyy tarjoamaan laajan palvelukokonaisuuden ja sitoutuu kiinteistönhoidon laadun pitkäjänteiseen kehittämiseen.

”VVO:n lähtökohtana oli rakentaa suurempia kiinteistönhoidon kokonaisuuksia helpottamaan palvelukentän ohjausta. L&T:n tarjous vastasi VVO:n tarjouspyyntöä ja oli hinnoittelultaan kilpailukykyinen”, sanoo käyttö- ja ylläpitopäällikkö Pasi Kujansuu VVO-yhtymästä.

Alueellisella tarjouskilpailulla etsittiin kiinteistönhoidon toteuttajaksi vastuullista yhteistyökumppania, jolla on riittävän ammatillisen ja asiakaspalveluosaamisen lisäksi tahtoa kehittää toimintaansa.

”Haluamme yhdessä rakentaa aktiivisen ja avoimen kehittämisen toimintakulttuurin koko L&T:n hoitamaan VVO:n kiinteistökantaan. Myös kiinteistönhoidon yleinen laadun parantaminen VVO:n laatujärjestelmän ja laatusopimusmallin tavoitteiden mukaisesti on meille tärkeää”, Kujansuu kertoo.

L&T:n vahvuuksia tarjouskilpailussa olivat osaaminen, sitoutuminen yhteistyön kehittämiseen sekä kilpailukykyinen ratkaisumalli. Nyt alkavan yhteistyön tavoitteena on tuottaa tasalaatuisia palveluita ja parantaa VVO:n asiakkaiden eli asukkaiden tyytyväisyyttä kiinteistönhoitopalveluihin.

”Meillä on vankka ammattitaito huoltaa asuinkiinteistöjä niin, että asukkaat ovat tyytyväisiä. Haluamme myös vahvasti kehittää toimintaamme yhdessä asiakkaamme kanssa”, toimialajohtaja Petri Myllyniemi L&T:ltä sanoo.

Lisätietoja:
Käyttö- ja ylläpitopäällikkö Pasi Kujansuu, VVO-yhtymä Oyj, p. 020 508 4422, pasi.kujansuu@vvo.fi
Toimialajohtaja Petri Myllyniemi, Lassila & Tikanoja Oyj:n Kiinteistöpalvelut, p. 010 1636 7892, petri.myllyniemi@lassila-tikanoja.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.