Takaisin arkistosivulle
23.9.2005 | Uutiset

VVO valitsi KONEen

VVO-yhtymä Oyj ja Kone Hissit Oy solmivat tänään uuden, viisi vuotta kestävän hissilaitteiden kunnossapitosopimuksen, joka käsittää tällä hetkellä lähes 900 hissin kunnossapidon. Vuoden 2006 alussa voimaan tuleva sopimus on jatkoa vuonna 2001 solmitulle kunnossapitosopimukselle.

– Kone Hissit on arvostettu ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka tarjoaa meille maanlaajuisesti kattavat hissien kunnossapitopalvelut. Tällä varmistamme oman asiakaslupauksemme. VVO haluaa varmistaa turvallisen ja esteettömän liikkumisen omistamissaan kiinteistöissä. Tavoitteenamme on kehittää sellaisia toimintamalleja, joilla tuemme erityisesti ikääntyvien asukkaidemme mahdollisuuksia omatoimiseen asumiseen, VVO:n toimitusjohtaja Olli Salakka kiteyttää.

Nyt allekirjoitetun sopimuksen mukaisesti KONEen vastuulla on taata VVO:n omistamissa kiinteistöissä hissien käytettävyys sekä turvallisuus. Sopimusosapuolet ovat sitoutuneet arvioimaan hissien turvallisuuden uuden EU-standardin (EN 81-80) mukaisesti. Lisäksi kunnossapitokorjausten yhteydessä rakennusten esteettömyyttä parannetaan varustamalla hissittömiä rakennuksia hisseillä. KONEen tehtävänä on ratkaista rakentamisessa yleistyvän elinkaarimallin käyttöönotto, jossa seurataan hissiratkaisun toteutuksen lisäksi sen elinkaarenaikaista toimivuutta ja ylläpitokuluja. Nyt solmittuun sopimukseen sisältyy jo meneillään olevan 200 hissin rakentaminen VVO:n hissittömiin taloihin.

Isännöitsijöille sopimus tarjoaa mahdollisuuden seurata hissien tilaa internetissä KONE eOptimumT -palvelun avulla. Palvelu mahdollistaa myös yksilöllisten hälytysrajojen kytkemisen hisseille, mistä asiakkaan on mahdollista saada muistutus tekstiviestinä tai sähköpostitse.

Lisätietoja:
VVO-yhtymä Oyj:n toimitusjohtaja
Olli Salakka, puh. 0400 421 187

Kone Hissit Oy:n toimitusjohtaja
Ilpo Marjamaa, puh. 0400 792 603

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.